Сега по Радио Северозапад


    Зарежда ...

Галена в #TheBo$$ с дрехи и аксесоари на Philipp Plein за над 200 000 евро

Един от най-актуалните модни дизайнери – Philipp Plein, виждаме в най-новия видеоклип на Галена. И не само това – той отваря вратите на своeто имение в Кан за снимките на #TheBo$$, съобщават от Планета ТВ.
Музикалната лента е заснета на Френската ривиера и съвпадна с две важни събития на Лазурния бряг – 70-ия юбилеен кинофестивал в Кан и финала на Grand Prix 2017 в Монако и Монте Карло.
Снимките на клипа, с режисьори Павлин Иванов – BASHMOTION и Добромир Киряков, който се грижи и за стайлинга на Галена, са направени по време на грандиозното модно шоу по представяне на колекцията Philipp Plein Resort 2018, в имението на дизайнера в Кан.
Присъстващи на ревюто бяха 250 лично отбрани гости, сред които Парис Хилтън, Ева Лонгория, София Ричи, Джереми Мийкс, Флойд Мейуедъри и много други представители на световния елит.
Сюжетът се доразвива по време на афтър партито, в което главни действащи лица са Галена, самият Philipp Plein, известният графити художник Alec Monopoly, Akon и много други известни гости на култовия клуб Jimmy’z, намираща се в “Рая на богатите”, а именно Монако.
В клипа Галена е облечена изцяло от ектравагантния дизайнер Philipp Plein. Сред аутфитите се открояват ценни палта от редки и изключително скъпи кожи, като цената на някои от тях достига до 45 000 евро, а общата стойност на всички дрехи и аксесоари е над 200 000 евро.
Дрехите са подбрани специално да пасват на имиджа на ексцентричната певица, известна с перфектния си стил. Клипът преплита различни сюжети, но всички показващи увереността, професионализма и световната класа, с които работи родната звезда. Тя не се притеснява от нищо и доказва, че с много труд мечтите стават реалност.
Феновете също оцениха високо новото предложение на Галена и споделиха мнение в социалните мрежи.

#TheBo$$ е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, текст на Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Песента впечатлява с модерното си звучене и умелото преплитане на музикални стилове и ритми.
Промо / Галена – #TheBo$$

Коментари