Сега по Радио Северозапад


    Зарежда ...

Кеба пуска дует с български фен

Сръбският изпълнител Драган Коич – Кеба ще зарадва почитателите си с нова песен, която този път ще е в дует с негов български фен, които се казва Сава Пенчев, но живее в Америка.
Двамата се запознават преди години по време на задокеанските турнетата на изпълнителя. В последствие стават добри приятели и така подържат добра комуникация вече 15 години.
Идеята за дуетна песен е на Сава, който имал голямо желание да пее със сръбската звезда. Кеба сбъдва мечтата на своя приятел и фен и така записват дуетна песен със заглавие „Булеварди”. Музиката и текстът са на самия изпълнител, а аранжиментът е направен в Белград. Песента има и видеоклип, които ще се появи навръх рождения ден на българския фен.
„Сава е един изключителен човек, който аз познавам от години. Той е мой приятел и аз се радвам за това. Много е коректен, весел и пее добре. Затова исках да осъществя тази негова идея и желание и направихме песента, която е моят подарък за неговия рожден ден на 14 юли. Това е един спомен, които остава завинаги” – споделя Кеба.
Сава е от София, но заминава преди 30 години за Америка и сега живее в Сан Франциско, щата Калифорния. Там той развива собствен бизнес. Българинът е изключителен фен на сръбската легенда Драган Коич- Кеба от началото на кариерата му. Харесва всички песни и клипове, които неговият идол прави през годините.

Коментари