Важнo

НОВА ПРОГРАМА - ВИЖ ТУК

📲 ПОЗДРАВИ СЕ - ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ 👉 ТУК 👈 📩


ADVERT
wWw.AvtoChastiOnline24.bg

Не е никък лесно да си Северозападен мъж

Image

Не е никък лесно да си Северозападнъл мъж, кога за пръв път отидеш на селото на гаджето си, с цел да направиш добро вЧепатление, требва да напраиш следното:

1. Да идеш със стари дреи. Дрътите, че си речът: "Добро а момчето, яла нема да са модерчи".

2. Да кааш веднъга: "Я не мом да седим така - дайте нещо да отфръгам". Дрътите, че си речът: "Я гле, оште са не е довлекъл и за работа пита, те тава а човек".

3. Веднага да питаш: "Тоа кукуруз у коша сорта му нали е 611- тип конски зъб?" Дрътите, че си речът:: "Леле, жив аграном дойде дом, жив да ни а"

4. На обед да кааш: на бабичката: "Личи си, че тава момиче ти а унучка и ти си а учила да готви толко арно. Бабичката че каа: "Лелее, па знаа къ сръце да ти стопи, бе."

5. Още ненахранил се, да кажеш: "Апнааме, кво апнааме, дайте нещо да работим". Дрътите че каат: "Леллеее, още са не наял и работа дири"

6. Требва да изпиеш с 30 грама рикия по-малко от старецу и с 50 грама по-малко вино. Стареца че каже: "Те, моа да пиа момчето, мъ не а пияница".

7. Да направиш иновации - стойка за тоалетна хартия от овчарска тояга през отдушниците на клозета, канал за отводняване на дъждевна вода и примка за опашката на кравата на гредата, като я доиш, да ти я не увива около врато. Дрътите че речат: "Лелеее, индженер е дошел дом, прости ора сме - да срамуваме от ньего!"

8. Да кажеш: "Довечерка, че спим у една соба с дедо, оти иначе е неудобно" Дрътите ше рекът: "Бре пъ съ съобразева, бе. Нема да ни омаскари детето".

9. Да заемеш остра гражданска позиция против демокрацията, ниските пенсии и съсипваньето на дръжавата. Дрътите ше помислът: "Я гле, па он и от политиките отбира. Тоа не требва да го изпущаме никоги".

10. Да заемеш остра гражданска позиция за връщането на 3-годишната казарма и срещу къпаньето и пръскането с дезодоранте и парафюме. Дрътите ше си помислът: "Тоа си а мъж като от едно време, не а педерас като тиа дек ги дават по телевизору по "Евовизията".

11. На другия ден, сабале да станеш преди бабичката /поне в 5:30 часа/, да запалиш кюмбето и да запариш на свиньете. Бабичката да рече: "Умрех от срам пред тава дете, немам очи да го погледнем. Госпот да ма убиа, така да са я оспим. Одрътееме си вече и тава а."

12.Коги си пойдеш да речеш: "Я от тука нищо немом да зимам, я тука като доам само че носим. Вие сте стари ора, я така не мом и ми а неудобно". Старците ше натурат още толко багаж и ше каат: "Нема да ни обиждаш мале, дорде моаме, че глеаме стока и че даваме. Коги одрътееме ептем и не моаме, тогива че опреме до тебе и като глеаме, си мъж на место и вече от нищо ни не а стра с ора като тебе". И че се просълзът..."


7,347 Прегледа

Posted 7 days ago in Вицове и Истории, updated 7 days ago.

Не е никък лесно да си Северозападен мъж

СЕВЕРОЗАПАДНИ ТЕНИСКИ ОТ


Вашата реакция?

7
LOL
15
LOVED
1
PURE
6
AW
2
FUNNY
1
BAD!
1
EEW
2
OMG!
1
ANGRY
ADVERTkeyboard_arrow_up