Чорапeте увеличават шанса за оргазъм

Image

Доказаа го, бацета! Чорапете моат да помагат при оргазмете. Ма т'ва не вАжи за назе, пустиняците а за Цецките. Според некакви сбръкани учени от Холандия, колкот по-топло им е на булките на краката, толко по-грейно става между тех. А кои сме па ния, че да спориме с тия умни глави от ниската зЕмя? Купувай едни  чорапе на твойта любима или фани кажи на  баба ти да й оплете едни колко муу аа.

А Според проучванье на университета в Грьонинген некъде у 80% от случаите булките стигале до оргазъм, коги не са боси.  Учените предупреждават обаче, че требва да са внимава с чорапете, да са не прекалява с носенето им, оти  моат да предизвикат гъбични инфекции, доде и сезоня на гъбите ма т'ва е друга тема.

Тия баш учените обръщат внимание на тоа факт, че същите тия жени, при равни условия, имат съвсем различно усещанье, коги са боси. Оказва са, че високата температура на краката позволява на жената да са чувства възможно най-уютно под юрганя. И у те таа ситуация, вероятността от оргазъм, разбира са, са увеличава.

Обаче баце,  ако сакаш да си сигурен, че изобщо ше има мандръсанье и жегленье през козинята, бако, най-убаво земи  си свали чорапете, коги доде баш същинската работа. Пръво, що моат да миришат, и второ - жените ич не ги аресват. Особено па, ако са подарък от майки ти…

 

Източник: Brato.bg
Редакция: rsmedia.net

2,164 Прегледа

Posted 21 days ago in Интересно, updated 21 days ago.


Вашата реакция?

1
LOL
2
LOVED
1
PURE
3
AW
1
FUNNY
1
BAD!
1
EEW
1
OMG!
2
ANGRY


80 000+ Android / IOS.


keyboard_arrow_up