Кой герой от „Игра на тронове“ си ти според зодията

0
934

Сериалът, който държа на нокти хиляди души цели 8 години, може и да е свършил, но любовта към него остава. Чудили ли сте се някога, ако трябваше вие да участвате в Игра на Тронове, кой герой бихте били? Оказва се, че астрологията има какво да каже по въпроса.

Овен – Денерис Таргариен
Овен може да бъде супер огнен и смел, така че Денерис е перфектният характер, който въплъщава този подвижен знак. Точно както тя е гладна за власт и ще поведе армията да направи това, което иска, такъв е и Овенът на бойното поле на живота.

Телец – Джейми Ланистър
Лоялен и любящ, Джейми е емблематичен Телец. Неговата упоритост и желанието да бъде верен на думата и интелекта, очарованието и стратегията, го води до няколко победи. Той е и класически романтик, готов да остане до край до своята любима.

Близнаци – Аря Старк
Близнаците са известни със своите двойни личности и способност да носят „много лица“, описание, което напълно пасва на Аря. Адаптивна и логична, Аря знае как да играе добре играта.

Рак – Джон Сноу
Човек на семейството, Джон Сноу олицетворява напълно представителите на зодия Рак. С чувствително сърце, което той се опитва да прикрие, за да получи уважение от хората около него, Джон е един от най-големите герои от поредицата. Плюс това, той може да бъде мрачен на моменти, които тези, които контактуват с представители на тази зодия често, могат да разберат добре.

Лъв – Бриен от Тарт

Лъвовете обичат да показват талантите си и бъдат герой, който е доста в съответствие с Бриен. Със златно сърце, жестока сила и желание да защитава онези, които обича, Бриен се гордее с пътя си като рицар.

Дева – Самуел Тарли
Винаги перфекционист, Самуел е напълно изобразен като Дева. „Девите са известни със своя интелект, организация и силна способност да вършат нещата, които Самуел е направил през цялата епична поредица.

Везни – Санса Старк

Тази дама знае как да разтърси политическата игра. Нейната благородност и елегантност никога не са се колебали, а способността й да надхитри другите е подарък, благодарение на присъщото й разбиране на хората и това, което те искат. Тя е свързана с баланс и поддържане на мира с другите, което е най-голямата нужда на Везни.

Скорпион – Церсей Ланистър
Скорпионите обичат да отговарят буквално на всичко и могат да бъдат доста интензивни, подобно на Церсей. Но тя не е зла по своята същност, просто през целия си живот се е борила, за да получи уважение, въпреки непрекъснатия натиск. И не се забърквайте с нея, защото вероятно няма да спечелите.

Стрелец – Тортмунд

За Стрелецът най-важното е свободата. Той не обича да бъде вързан или задържан далеч от следващото си приключение. Тормунд започва нови преживявания без колебание и дори е готов да промени мнението си, докато израства.

Козирог – Краля на нощта
Козирозите са амбициозни и нетърпеливи да се издигнат над другите, но те също могат да бъдат трудни за разбиране и понякога да са малко ледени. Но това не е непременно нещо лошо. Те просто ценят своята визия и завоевания като съществени за дългосрочния им растеж.

Водолей – Бран Старк
Често се счита за „гений“ на зодиака, тези, родени под знака на Водолей, имат уникалната способност да виждат в бъдещето и да четат умовете на хората около тях. Плюс това, Бран е малко емоционално откъснат, което е черта на този знак.

Риби – Мелисандре
Може да не сте на повече от 400 години, но ако сте Риби, притежавате повече Мелисаднре от колкото мислите. Последният знак на зодиака, Риби, обикновено показва характеристики на мъдрост и дълбочина, към които хората естествено се тълпят.

Виж и това

beer