11 секс съобщения, с които ще възбудиш половинката до полуда (СНИМКИ)

5442

Чували ли сте за секстинг? Той вече официално е признат от сексолозите. Това е умението да пращаш мръснишки послания, с които да възбудиш половинката до полуда, поясняват те.

В днешно време, когато хората не пускат телефона от ръцете си, съобщенията (в която и да било социална медия или стандартните СМС-и) също се превърнаха във важна част от живота на всяка двойка.

„Сексингът не е само флирт. Това е начин за създаване на горещо сексуално напрежение в половинката“, казва сексологът и психологът Кейт Мойл и допълва: „Това е начин да се опознаете по-добре, да задълбочите отношенията си и да ги направите още по-интимни и благоговейни“. Секстингът също е чудесен начин да увеличите желанието и очакването на половинката за среща. Освен това е и идеален и естествен афродизиак.

Мръснишките съобщения са идеална прелюдия към същинския полов акт, но освен това стимулират въображението и подобряват цялостното качество на секса. 

-sponsored-

Какво е секстинг?
Всъщност това са откровени въпроси за секса и отговорите им. Можете да задавате всякакви въпроси, които ви интересуват. Това създава по-голяма близост.

Правила за секстинг
1. Мръснишките съобщения отключват въображението на партньор. Затова спокойно посред нощ може да изпратите на половинката (ако не спите заедно) следното съобщение: „Имах един много горещ сън и ти беше в него. Искаш ли да ти разкажа или щом се видим да ти покажа?“.

Друга опция е „Ако бях в леглото ти в момента, какво би искал да правя с теб?“.

Но веднага можете да продължите със следните съобщения: „Искам да те докосна! Искаш ли да знаеш какво мисля в момента?“.

В краен случаи това също е подходящо: „И днес нося нови бикини. Искаш ли да ги видиш на снимка или на живо?“.

2. След размяна на шеги и подходящи емотиконки можете да преминете към по-дълбоки въпроси от сорта на: „Каква сексуална фантазия винаги си имал, но не си направил?“ или „Какво мислиш за секс играчките?“„Каква сексуална поза винаги си искал да опиташ?“„Ако можехте да правиш секс навсякъде, освен в спалнята, къде би го направил?“„Какво те възбужда повече от всичко?“.

3. Примамването на партньор в спалнята ви също е част от секстинга, по-скоро е като флирт. Той постига същите цели като предишните въпроси – да събуди вълнението и очакването в половинката. 

И тук имате възможност да разгърнете въображението си на макс. Ето някои опции:

„Моето легло се чувства много самотно без теб! Искаш ли да легнеш възможно в него възможно най-скоро?“ или пък „Току-що взех душ, но настроението ми отново е мръсно“.


Виж и това