27 Годишно момиче е модел на бельо и китайски войник (СНИМКИ)

230

Мен Жиахуи стана актуална тема в социалните медии на страната тази седмица, след като Пекин обяви, че ще проведе най-големия си военен парад на 1 октомври, за да отбележи 70-годишнината от основаването на нацията

Мен Жиахуи, 27-годишна бивша китайска манекенка на бельо доби голяма популярност в страната си и в мрежата, след като се включи в редовете на армията като почетен страж, информира „Дейли Мейл“. а пръв път тя беше забелязана през 2015 г., като маршируваше с други жени войници на парада на Деня на победата в Китай на площад Тянанмън. Красавицата се открояваше сред хиляди войници на церемонията, която отбеляза 70-годишнината от капитулацията на Япония през Втората световна война и оттогава е обявена за „най-красивият войник в Китай“.

Мен Жиахуи стана актуална тема в социалните медии на страната тази седмица, след като Пекин обяви, че ще проведе най-големия си военен парад на 1 октомври, за да отбележи 70-годишнината от основаването на нацията. Новината привлече вниманието върху почетните стражи в китайската армия, които имат задачата да маршируват в сърцето на Китай.

Говорейки пред централната телевизия на Китай, Мен Жиахуи казва, че дейностите на почетен страж и модел имат нещо общо. „И двете професии са свързани с това да се представяш пред други хора и да бъдеш забелязван“, уточнява тя.

-sponsored-

Виж и това