32-годишна още се пази девствена за съпруг, защото… (ВИДЕО)

1432

„Забраната за сексуални контакти преди брака е една от основите на моя мироглед,“ казва Кристина

Кристина Карильо-Букарам има милион последователи в YouTube и Instagram. Тя има какво да покаже и да каже. Запознайте се с Кристина Карильо-Букарам, на 32 години. Еквадорска и ливанска кръв текат в нейните вени. Тя е веган и успешен блогър. И също така – девствена.

В социалните мрежи Кристина е по-известна с псевдонима си FullyRawKristina. В канала си в YouTube има абонирани близо 1 милион души.

-sponsored-

Обикновено момичето споделя видеоклипове, на които показва какво яде и как се поддържа във форма, пише jenata.blitz.bg. Но тази година тя призна пред камерата, че все още е девствена.

„Израснах в семейство на православни християни. Забраната за се*суални контакти преди брака е една от основите на моя мироглед. И аз все още се придържам към ценностите, които внедрих в детството си“, споделя Букарам.

Видеото е гледано от над половин милион потребители. Клипът е записан на Бали преди две години, но Кристина твърди, че той все още е актуален и нищо не се е променило от тогава.

Освен факта, че Кристина се пази за бъдещия си съпруг, има още една причина, поради която успява да запази целомъдрието си – липса на време.

„Започнах да работя на 18-годишна възраст. Прекарах цялото си ежедневие, цялата си страст и се*суална енергия за кариерното развитие. Казано по-просто, аз не бях на път към гаджетата“, разкри още тя.

Виж и това