4 причини, поради които жените имитират оргазъм

1455

Всичко се върти около мъжкото и женското его

Според статистиката огромна част от жените имитират звуци на удоволствие в леглото, а половината симулират орг*зъм. Защо го правят? Се*солозите дават отговор на този въпрос.

Съгласно данни от проучване на британски университет 80% от жените имитират стонове в леглото, а 50% – орг*зъм. Главните мотиви за такова поведение са уважение към партньора, желание да му се достави радост, а също и получаване на възможност за манипулация. Много жени симулират само за да изглеждат „се*си“ в очите на партньора си.

-sponsored-

Мъжете дори не подозират, че повечето жени издават звуци по време на се*с само когато изпитват дискомфорт. А 30% от тези, които действително получават удоволствие от интимната близост и достигат пика на насладата, предпочитат да го правят мълчаливо, пише flagman.bg. Ето основните причини жените да имитират орг*зъм:

Те искат да задоволят партньора си

Това е една от основните причини защо жените имитират, че получават оргазъм. Tе интуитивно усещат важността на тяхното удоволствие за мъжкото самочувствие в леглото. Ако обичат мъжа, но нещо така и не достига в се*суалното изпълнение, имитацията идва на помощ.

Хем мъжът спокоен, хем те „имитират” щастлива връзка. Както се казва – почти идилия. Но… като щадят егото на техния любим, той няма никога да се научи да им доставя удоволствие и връзката им е много вероятно да се разпадне. Се*сът е важен за жените точно толкова, колкото и за мъжете. Имитирането вреди на връзката почти толкова, колкото и изневярата.

Те нямат настроение за се*с

Има моменти на повишен стрес, проблеми във важна сфера от живота и откровен вътрешен хаос. Много вероятно в тези периоди жената да няма настроение за се*с. Или да поиска по-бързо да приключи с него. Тя го прави отново, за да пощади мъжкото его и да му достави удоволствие и потвърждение, че е добър любовник. Когато не слушат сигналите на тялото си и правят се*с заради другия, те изтощават себе си и се блокират още повече за удоволствието. Бъдете искрени и споделяйте чувствата и усещанията си. Ако не сте в настроение, просто почетете книга или се погушкайте. Няма нищо лошо в това.

Манипулация

Това наистина е причина, заради която жените имитират оргазъм и … вървят срещу себе си. Всичко отново се върти около мъжкото и женското его. Ако жената знае, че нейното „оргазмено потвърждение” ще го разтопи, тя ще го прави, за да получи каквото иска. Това е нож не с две, а със сто остриета. Вървите срещу себе си, защото превръщате се*са във валута и обезценявате неговата духовна и интимна сърцевина. Вървите срещу партньора си, който строи концепциите си за отношенията ви върху плаващи пясъци и живее в илюзия. Вървите срещу връзката ви, защото посявате семенцата на лъжата в отношенията. И най-вече вървите срещу личното си щастие и се*суална удолетвореност.

Несигурност

Несигурността по отношение на собствената привлекателност и женственост е най-неудобното грахче, върху което всяка нощ жената ляга. Като в приказката „Принцесата и граховото зърно”. И 10 матрака да сложиш, то е там и те гложди вътрешно ден и нощ. Несигурността кара жените да преекспонират своето удоволствие, за да демонстрират своята се*суална сила. Страхът да я помислят за по-малко жена или още по-лошо за фригидна жена е нещо, което притеснява много жени. Това става причина за разиграването на театър, за да може тяхната несигурност и страхове да не бъдат разкрити.

Вече има много практики, книги и информация, с които можете да повишите своята самоувереност и да усетите себе си като жени, без това да включва каквато и да е имитация. Да приемете себе си и тялото си, да си позволите да изпитвате удоволствие и да правите любов с отворено сърце е прекрасно и всяка жена заслужава да го изживее с любимия мъж. Да имитираш оргазъм е личен избор. Колкото и да сте талантлива в това, опитай да смените перспективата и започнете да се свързвате със тялото и усещанията си. Безценно е!

Виж и това