5-ТЕ НАЙ-ТЪРСЕНИ АКТРИСИ В PO*N HUB (СНИМКИ)

9465

Всички знаем, че мъжете не гледат по*но, а просто пазят имиджа на похотливия джентълмен.

Ние също никога не сме поглеждали тези дяволски филми и все още се пазим за сватбата, както е редно. Разбира се, можем да кажем същото и за всеки наш читател, след като интересът към мацките винаги е бил най-нисък!

Изцяло от научна и антропологична гледна точка, решихме да представим и актуалната класация на 5-те най-търсени жени в Po*n Hub. Никога не сме посещавали този сайт, но знаем, че там отиват всички мачове на Германия от последното световно! Също така сме длъжни да споделим, че според Wikipedia, PornHub е сайт за качването на клипове с еротично съдържание, които ние „никога не сме виждали“.

Оказва се, че в този жанр можете да откриете и доста популярни актриси, спечелили сърцата на феновете с огромните си… сърца!

5. Съни Леоне Това е жена с индо-канадски корен. Преди да се превърне в по*но актриса и да свири на дяволския кларинет, Съни е имала участия в театъра и дори на модната сцена. Спира да практикува професията си през 2013 година, когато се фокусира върху кариерата си в Боливуд. Въпреки оттеглянето й, дамата все още е една от най-търсените в мрежата. Смеем да кажем, че има много твърди фенове!

4. Аса Акира Тя се снима в тези филми, защото й харесва. В едно интервю става ясно, че Аса би правила това дори и ако парите не бяха толкова добри. Рядко можете да откриете толкова отдадена актриса. След интервюто се поправя и обяснява, че няма да дарява се*суални ласки на всички, а просто е искала да покаже отдаденост пред камерата. Нейната любов я поставя на 4-то място в класацията, което никак не е малко.

3. Мадисън Ийви Мади е имала „щастието“ да бъде открита от продуцент на порни филми, който решил да разпусне и да отиде в стрип клуб – очевидно не е искал да тества новите попълнения в киното. Не го обвиняваме, а и се сещаме за Доналд Тръмп и неговите сексуални забавления. Знаете ли, че Тръмп е единствения човек, който си фантазира как мастурбира, докато прави се*с със супермодели? И ние не знаем какво е мастурбация, ама това е друга тема. Ийви получава възможност да застане пред камерата и да спечели сърцата на феновете, няколко милиона в банковата сметка и 3-тото място на Po*n Hub.

2. Мия Калифа Това е първата либийка, която се превръща в символ на борбата за независимост. В някои сцени дори носи своя хиджаб, за да накара аудиторията да полудее. Жената има такъв невероятен успех, че за кратко успява да детронира Лиса Ан от първото място.

1. Лиса Ан Тя започва да се занимава с по*но още през 90-те години, преди да получи ролята на Сара във филма „Who`s Nailin’Paylin?“. По*но критиците, очевидно има такива, смятат, че именно тогава се е изстреляла до върха. След това са дошли големите гърди, както и първото място в Po*n Hub, както и всяка друга класация. Лиса се пенсионира, ала това не означава, че все още няма фенове, които да й изпращат молби с желанието за бурно завръщане!

Виж и това

[Fancy_Facebook_Comments order_by="reverse_time" language="bg_BG"]