64-годишна майка, която бъркат с дъщеря ѝ, издаде тайната на мечтаната младост

539

Бившият британски модел Анджела постоянно е упреквана, че злоупотребява с услугите на пластичните хирурзи

Моделът Анджела Пол от Брадфорд, Великобритания, непрекъснато е обвинявана, че злоупотребява с услугите на пластичните хирурзи, опитвайки се да изглежда по-млада. Истината обаче е, че британският модел никога не се е подлагала на подобни разкрасителни процедури.

Тя упорито отбива упреците и атаките, обяснявайки, че през целия си живот е работила за визията си по възможно най-здравословния начин. За да убеди скептиците 64-годишната жена разкрива тайната на младостта и красотата си.

-sponsored-

Анджела била най-обикновено момиче и успешен модел, докато на двадесет години не била диагностицирана с лупус еритематозус. За щастие, в нейния случая, болестта била победена само с лекарства, но тя трябвало непременно да промени коренно начина си на живот.

Тя спряла да яде месо и както и всякакви преработени храни, намалила количеството на алкохола до минимум и започнала активно да се занимава със спорт.

Макар и преди това да водела активен начин на живот, след поставянето на тежката диагноза, той станал задължителна част от ежедневието ѝ, защото щял да запази здравето ѝ.

Заради младежкия си вид, гладката кожа, по която почти не се забелязват бръчки, стегнатото тяло и изваяната фигура, Анджела отдавна е обвинявана и упреквана, че твърде често прибягва до услугите на пластичните и естетични хирурзи. Тя обаче, никога дори не е и помисляла за подобно нещо, защото здравословният и природосъобразен живот, който води е причината за визията ѝ.

След като се справила с диагнозата Лупус Анджела продължила да се придържа към спазвания дотогава режим. Когато се родила дъщеря ѝ, моделът решава да прекрати кариерата си, за да се грижи за детето и да го отгледа по-възможно най-добрия начин.

Малката Ариел обаче, била привлечена от някогашната бляскава работа на своята майка и неусетно последвала стъпките ѝ и станала модел.

Когато видят снимки на двете, малко хора вярват, че това са майка и порасналата ѝ дъщеря. Ариел, която сега е на 34 години трябва непрестанно да обяснява под всяка публикувана снимка, че е единственото дете в семейството, а това до нея всъщност е майка ѝ.

Вдъхновена от начина, по който изглежда 64-годишната Анджела, Ариел също се придържа към здравословния начин на живот и при всеки удобен случай споделя убежденията си, че е достатъчно да спазваш няколко прости правила, за да останеш млад по-дълго.

Виж и това