Алкохолът разкрива истинската ти същност !

441

Ново проучване споделя една много атрактивна идея – пияният ти персонаж е истинското ти лице. Спомняш си как танцуваш тогава, освободен от всички норми и по-тежки ограничения, говориш смело на жените и като цяло приличаш на нещо, което понякога не искаш да виждаш. Изследователи от университета в Мисури са решили да проверят цялата научна теза и използвали 156 жадни доброволеца.

Идеята била да открият истинското поведение на присъстващите. Всички участници били разделени на групи по 3-4 човека. Всеки трябвало да отговаря на въпроси, а след две седмици, половината получили алкохол. Целта била да постигнат около 90 милиграма алкохолно ниво в кръвта. Според законите на САЩ, най-високото легално ниво е 80 милиграма.

С други думи, янките се направили на ТКЗС-арска мотика и след 15 минути трябвало да решават сложни пъзели и други задачи. Освен това, другарчетата на опитните зайчета също били на линия.

Наблюдателите заявили, че трезвите нямали особени промени в настроението, докато пияните вече били по-щастливи, по-сериозно действащи и активни от преди. Най-важното е, че приятелите трябвало да оценят промяната на своите близки, както и самите участници трябвало да кажат колко искрени са. резултатът на едните и другите не се отличавал особено много, просто при пияните юнаци се оказва, че настроението е по-високо.

-sponsored-

С други думи, учените автоматично не позволяват повече да обясняваш, че алкохолът е виновен. Той не променя поведението, просто го изкарва на преден план! Освен при жените, те стават толкова чувствителни, че на финала сядат на грешната шпага. Какво да се прави, при тях няма нищо искрено! 

Виж и това