Американка не може да прави се*с повече от веднъж годишно

3739

През 2002 година Натали Брикър претърпяла зверска катастрофа и увредила нерва на половите органи, който е отговорен за предаването на информация от външните полови органи към мозъка. Оттогава се*суалната възбуда й причинява силна болка и води до спазми, които могат да продължат до четири дни.

35-годишна американка не може да прави се*с със съпруга си повече от един път в годината, пише „Дейли мейл”. Натали Брикър споделя, че след полов акт се чувства така, все едно я е блъснал камион. „Всеки път, когато изпитвам удоволствие или възбуда, мускулите ми се свиват и спазмират, а при оргазъм тазовите мускули преминават в спазъм”, споделя Натали.

„Трудно е, защото се чувстваш възбуден и искаш да направиш нещо по въпроса, но когато го правиш, болката е ужасно силна”, добавя тя.

-sponsored-

„Ако опитам да мастурбирам, ще получа остри прободни болки около клитора и ако се опитам да ходя, ще изпитам страшно много болка. После ще трябва да държа торба с лед на това място”, казва още американката.  

Младата американка е преминала няколко етапа от лечението си. Продължителността на спазмите се е съкратила два пъти и вече може да излиза от дома си.

Семейство Брикър мечтаят за свое дете. За целта Натали ще се подложи на инвитро оплождане. Ако не успее да забременее след процедурата, двамата планират да си осиновят дете.

Виж и това