Американска моделка от щата Мичиган си увеличи бюста до невероятния размер ZZ, за да заприлича на Джесика Рабит – героинята от анимационния филм „Кой натопи Заека Роджър“, пише в. „Телеграф“, цитирайки в. „Дейли мейл“.

42-годишната Фокси Менажери си направила първата пластична операция преди шест години, след като се развела.

Тя вече си е напомпала в бюста цели 6600 куб. см силикон и се стреми да ги увеличи до 7000. По този начин Фокси иска да се сдобие с идеалната според нея фигура като пясъчен

„В известен смисъл аз съм обсебена от операциите, просто защото наистина искам да постигна резултат. Чувствам се фантастично, след като ме оперират, това ме прави толкова щастлива, че виждам как ставам нов човек.

Менажери обаче признава, че макар огромната гръд да й харесва много , тя й причинява дискомфорт в ежедневието.

„Разстройвам се, когато осъзная, че големият бюст не ми позволява да правя съвсем обичайни неща, например да готвя на предния газов котлон, защото може да стане пожар като с мисис Даутфайър – обяснява моделката.  – Когато си обувам обувки, трябва да си вдигна крака настрани, тъй като просто не мога да се наведа. Освен това често падам, когато слизам по стълбите. Затова се държа за перилата, за да си спася живота“.

Виж и това