Бедна майка живееше на помощи, а сега изкарва луди пари като уебкам модел (СНИМКИ 18+)

291

Неспособна да плати сметките си, Роуз живеела само на юфка, не можела дори да плати наема си

Майка, която била толкова бедна, че се възползвала от дарения с храна, за да оцелее и да нахрани детето си, разкри, че позирането по бельо пред уебкамера я е спасило.

Чейстити Роуз от Западен Мидландс, Великобритания, не успявала дори да плати наема си. По онова време 32-годишната жена работела като администратор на акаунти, но имала проблеми с психичното си здраве и трябвало да си почине от работа.

„Борех се с психичните си проблеми отдавна, работех твърде много всеки ден, печелейки минимална заплата и пак не можех да свържа двата края. Не можех да се справя. Синът ми също имаше проблеми с психичното здраве и се опитваше да поддържа дома, докато бях на работа. Трудех се над 40 часа седмично и всичко ми дойде твърде много“, споделя тя.

-sponsored-

Неспособна да плати сметките си, Роуз живеела само на юфка и кафе. Затова, когато вече нещата станали толкова сериозни, че тя трябвало да напусне жилището, тъй като не можела да го плаща, решила да се обърне към уебкамерата, за да „свърже двата края“.

Жената прочела статия за друго момиче, което практикува тази дейност, на име Лола. Тя я потърсила за съвет. 

В началото й било трудно. „Първият път, когато влязох в агенцията, бях вкаменена. Имах чувството, че се намирам в бар за срещи на сляпо“, разкрива Роуз.

Лека-полека обаче нещата във финансов план започнали да се подреждат. В момента жената е изплатила всички свои дългове.

Майката споделя: „Откакто станах уебкам момиче, получавам много добри пари и имам свободата да водя социален живот. Финансово и психически съм на по-добро място. Вече не се моля да успея да платя наема си. Сега съм в процес на спестяване, за да мога да си купя собствена къща“, казва още тя.

По думи на Роуз новата й работа е невероятна и се труди около 25-30 часа седмично. И макар понякога да има дълги часове, в които да няма никакви обаждания, тя твърди, че „ключът е в постоянството“.

Семейството й я подкрепя, макар че в началото близките й били объркани. 

„Майка ми и доведената ми сестра не бяха запознати с тази професия и имаха нужда да ми зададат много въпроси. Сега обаче те се гордеят с мен и се радват да ме видят щастлива и лишена от стрес, имайки се предвид размера на напрежението, което последната ми работа ми носеше“, казва Роуз.

Източник: Blitz.bg

Виж и това