Булката се уедини със свекъра си насред сватбата, младоженецът не й остана длъжен и…

92

Когато Денис забелязал, че баща му обръща прекалено голямо внимание на жена му, побързал да й направи забележка да се държи по-възпитано

Съпругът й Денис бил много ревнив и избухлив младеж. На сватбата той забелязал, че баща му обръща много по-голямо внимание на булката, отколкото на собствената си съпруга. Той непрекъснато целувал ръката на снаха си, шептял й нещо на ухото и не се отделял от нея.  На Денис това изобщо не му харесало и побързал да каже на съпругата си да се държи малко по-скромно.

Валъри била своенравно момиче и не обърнала внимание на думите на мъжа си. А когато свекърът й я помолил да отиде с него в една от стаите на втория етаж, тя изобщо не се замислила и тръгнала след него.  Едно от дечицата на сватбата видяло, че булката отива някъде с бащата на младоженеца и веднага споделило това с Денис. Побеснял, младият мъж, без много да му мисли, решил да отмъсти на жена.

След известно време станало ясно защо сватбарите все още не могат да дойдат на себе си от случилото се на тържеството. Оказало се, че освен Валъри и свекъра й, в стаята била и сестрата на Денис и всички заедно му подготвяли подарък изненада. 

-sponsored-

А Денис наистина изневерил на съпругата си с майка й.

Още същата вечер всички гости разбрали какви ги е вършил с нея благодарение на същото онова детенце, което казало на младоженеца, че булката и баща му са заедно някъде на втория етаж. Лично то завело всички гости в стаята, в която били Денис и тъща му. 

След неприятната случка Валъри и Денис подали молба за развод. А майката на младоженката все още не може да разбере как с такава лекота е успяла да предаде собствената си дъщеря.

Източник: Blitz.bg

Виж и това