Бурна оргия с 22 модела за играчите на Ман Сити (СНИМКИ)

3379

Момичетата пристигнали със самолет в луксозен комплекс точно преди мача с Астън Вила

Футболистите от Манчестър Сити са участвали в бурно парти ала „бунга-бунга“ с 22 модела от Инстаграм в луксозен хотелски и спа комплекс, разкри „Сън“. Купонясването е получило изричното разрешение на мениджъра Пеп Гуардиола. Момичетата пристигнали със самолет в комплекса „Миър Голф Ризорт“ в Нътсфорд точно преди мача на Ман Сити като гост на Астън Вила в Бирмингам. Съобщава Kanal3

За да заслужат купона си, „Гражданите“ така се развихриха на „Вила Парк“, че пометоха домакините с 6:1 с хеттрик на Кун Агуеро. Няма информация дали са им останали достатъчно сили за празненството.

Според запознати, обаче, Гуардиола е дал разрешение за традиционен купон на футболисти за сплотяване на колектива, но не е бил информиран за участието на 22-те момичета.

„Бунга-бунга“ купонът обаче не остана дълго в тайна, след като моделките побързаха да се похвалят с кадри в социалните мрежи. По думите на източник на „Сън“ съпругите и приятелките на футболистите „ще се изненадат, че тези жени са били поканени, а те самите – не“. „Във всички случаи те са много красиви и изглежда, че наистина се забавляват от сърце, както вероятно и футболистите“, добави източникът.

Каква е истината вероятно и какво е ставало в залите и стаите знаят най-добре в комплекса, където една нощувка е 150 паунда. 

Твърди се още, че става дума за коледното празненство, което заради календара е било преместено за януари.

Виж и това