Да нямаш, но да даряваш! Момче от дом за сираци събира козунаци за Великден, които да раздаде на бедните пенсионери

882

За Коледа 17 годишният Кирил Балдев, който живее в дом за сираци, но използва всяка свободна минути за дарителство, зарадва много възрастни хора със закупени хранителни продукти, осигурени с организирана от него благотворителна акция.На над 200 пенсионери бяха раздадени пакети с продукти от първа необходимост, с които да подготвят коледната си трапеза.

В навечерието на Великден той отново иска да внесе малко радост в домовете на тези, които едвам свързват двата края, за да се почувстват обичани и да имат вярата, че не са забравени.

Между 20-30 април той ще посети селата Строево, Труд, Крислово, Войводиново и Граф Игнатиево в пловдивската община Марица, разградското село Трапище и село Бошуля в община Септември, където възнамерява да раздаде над 200 козунака на бедните им възрастни жители.

Всеки, който желае да подпомогне неговата инициатива, може да направи това като изпрати пакетиран в кашон козунак или пари за закупуването на великденския обреден символ до офис на „Еконт” Механото в Пазарджик, за Кирил Балдев, тел. 0876479499.

-sponsored-

Ето какво казва самият Кирил: 

Решил съм и този път за Великден да зарадвам тези същите хора под надслов кампания „Козунак за всеки пенсионер“, отново да видя техните усмивки и надежда , че доброто съществува. Инициативата традиционно е насочена към подпомагане на възрастните хора, баби и дядовци, които са социално слаби и самотно живеещи.

Разчитам на всеки, до когото стигне тази информация, да се включи и подкрепи инициативата, като даде личен пример и принос за успешното реализиране на кампанията.

За повече информация на имейл адрес; [email protected] или на тел; 0876479499.

Козунак за всеки пенсионер

Виж и това