Дебела, разведена и с деца – в Индия за нея се редят на опашка

1398

Американска домакиня разкрива, че е била учудена от тълпата ухажори

Момичета, не ходете при психолог, който ще ви вдигне самооценката. Не плащайте и на съмнителни коуч експерти, които ще ви вземат парите за тренинги от типа „как да се заобичаме“!

Просто заминете за месец в Индия. Това пише, донякъде на шега, американската туристка Джейн Стоун, която води свой блог за разведените жени и животът след раздялата със съпруга. Точно такъв бил и нейният случай.

Когато се развела, решила, че няма да се поддава на унинитето и ще попътува известно време. Именно и в Индия преживяла истинска изненада.  

-sponsored-

Тя разкрива, че е била учудена от тълпата ухажори в Индия, макар и ясно да съзнавала, че не е първа красавица – с наднормено тегло и вече не в първа младост. 

„Никога не съм се оплаквала от отсъствие на внимание от страна на мъжете. Но и много добре знам, че не съм първа красавица. 

Индия, обаче, е една от държавите в света, където се чувствам като кралица. Там успях да изляза на среща със звезда от Боливуд, местен богаташ ми подари пръстен с диамант и ме води в най-хубавите ресторанти, нещо, което трудно може да ти се случи в родината“, пише Джейн.

„Ако вие имате бяла кожа, ще сте много привлекателни за индийците. Често чета страшни истории за това, че индийците смятат тези жени за леки и само мислят как да ги изнасилят. Но това съвсем не е така. Просто трябва да знаете къде да ходите“, твърди американката. 

По думите й има села, където местното население е нападателно и определено показва възмущението си от факта, че чужденката не е облечена според индийските традиции, закривайки тялото си от главата до краката. За тях това си е лек, предизвикателен начин на поведение. 

„По отношение на индийките местните мъже спазват множество културни забрани. Всички лични теми са подложени на табута и регламентирани от местната култура. Но, както често става, желанието им да намерят пролука в това, ги води до чужденките. Към тях може да се доближат и буквално на третата разменена реплика да попитат – мога ли да те целуна“, твърди Джейн.

Тя признава, че е била уплашена от подобно прилепчиво внимание, но бързо се научила как да се справя с него. 

„Когато си привлекателна буквално за всички, можеш да избираш от най-достойните. Лично аз общувах само с интелигентни, богати и красиви мъже, които по нищо не отстъпваха на тези, които съм срещала в живота си, дори бяха нещо повече от тях“, убедена е американката.

Тя разкрива, че туристката изобщо не е длъжна да прави секс, ако излезе с някого няколко пъти. Също така има правото сама да постави границите. 

„За мен беше наистина интересно преживяване да бъда център на такова внимание и определено вече Индия е любимата ми за посещение страни“, убедена е Джейн. 

Виж и това