Див екшън във Видин! Пиян младеж беснее посред нощ, псува и хапе полицаи

736

Див екшън се е разиграл във Видинско в нощта на 1 юни, съобщиха от полицията. Пиян младеж е вилнял, като напсувал служители на реда и дори захапал един от тях. 
Случката е станала към 4.30 часа в близост до хотел на ул. „Цар Александър I“ в крайдунавския град. Хора подали сигнал на телефон 112 за буйстващ младеж в явно нетрезво състояние. 


Към мястото незабавно бил насочен екип полицейски служители. Те установили самоличността на побеснелия младеж – 20-годишен жител на село Неговановци. Той сипел ругатни и заплахи към ченгетата и събралите се хора. 


Докато униформените изяснявали случая, пияният хукнал да бяга в посока центъра на града. В близост до жп гарата бил заловен, но оказал съпротива. При задържането захапал ръката на полицейски служител, който се опитвал да го усмири. 
В крайна сметка униформените успели да щракнат белезниците на младежа и го тикнали в ареста да обуздае страстите си в следващите 24 часа.

Пострадалият полицейски служител е прегледан в Центъра за спешна медицинска помощ и след оказана медицинска помощ е освободен. 
По случая е образувано бързо производство. 

-sponsored-

Виж и това