Дневен хороскоп за 12 февруари 2020

218

В сряда избягвайте да налагате своето мнение или воля на другите хора, тъй като задачата на този ден е да се научите да разбирате желанията и чувствата на хора, с които имате ежедневни контакти. Не търсете оправдание за вашите действия и грешки, а се стремете да не допускате такива.

Днес ще имате възможност да възобновите или създадете интересно приятелство или познанство с човек, с когото сте имали кратък контакт в миналото си. Денят ще бъде благоприятен и за възобновяване на прекъснати поради различни причини отношения. Днес определено ще имате възможност да хармонизирате отношения и разрешите проблеми от тази и миналата седмица. Всичко ще зависи от вашата готовност да се захванете с тях и доколко ще имате амбиция за подобни действия.

Този ден вещае покупка, подарък или друг материален ангажимент, свързан с човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване, за подготовка на такова в близките няколко дни, за контакти с хора от далечни разстояния. 

Овен

Ще срещнете неочаквано щастие. Само внимавайте да не го уплашите, тъй като рискувате да го търсите прекалено дълго след това. 

Телец

Днес ще може да преодолеете сериозни различия с колегите си. Използвайте момента, за да се договорите дългосрочно за важни условия.

Близнаци

Това е ден, в който ще получите интересно предложение за работа. Ако се отегчавате от сегашната си – не му мислете много.

Рак

Днес ще трябва да приемете някои неизгодни, на пръв поглед, условия. Истината е, че не губите толкова много. 

Лъв

Тази сряда ще прескочите сериозно препятствие. Добре е да не смесвате работата с личния живот. Спазвайте границите.

Дева

Тази сряда ще получите нечие одобрение, което ще е много важно за вас. Все пак не оставайте да почивате на лаврите.

Везни

Тази сряда може да осъзнаете, че сте се заблуждавали относно даден човек. На всеки се случва – това е ценен опит. 

Скорпион

Този сряда е добре да сте по-тихи и да избягвате поемането на инициатива. Силата ви е ще е в рутинните действия. 

Стрелец

Тази сряда може да осъзнаете, че сте пропуснали нечий празник. Ще са ви необходими сериозни усилия, за да компенсирате. 

Козирог

Тази сряда може да бъде направен опит да бъдете привлечени към дадена група. Проучете добре хората преди да се съгласите.

Водолей

Тази сряда покажете достойнство и високи морални качества. Отминете обидата с мълчание и не се впечатлявайте прекалено от похвалите.

Риби 

Тази сряда не рискувайте прекалено. Малкият блъф може да ви свърши работа, но най-добре бъдете напълно искрени. 

Виж и това

[Fancy_Facebook_Comments order_by="reverse_time" language="bg_BG"]