Дневен хороскоп за 15 януари 2020

278

Денят носи активна и творческа енергия. 

Сърцето ни излъчва радост, иска да живее пълноценно. Луната създава такива вибрации, които ни улесняват да се измъкнем от депресията.

Добре е да се изпълняват физически упражнения, всички хора да бъдат активни. Подходящо е за работа в групи. Най-опасните действия, чрез които ни „хващат” в капана си тъмните сили на този ден, са лъжи, ласкателство и раболепие, т.е. всичко, което допринася за получаване на собствена полза за сметка на отказа ни от принципи, честност и справедливост. Ползата, получена в този ден обаче ще бъде краткосрочна. Всички негативни действия скоро ще повлияят на нашия авторитет.

Овен 

В такъв ден не трябва да бързате, а да оставите всичко да върви по нормалния начин. Имайте предвид, че като се опитвате изкуствено да ускорите нещата, вие се излагате на риск за неприятности и тревожност.

Телец

Много неща ще ви разсейват и не всичко ще бъде завършено на време. Опитайте се да се справите с всички важни неща сутринта. После просто няма да можете да се фокусирате, а и времето няма да е подходящо за това.

Близнаци

Луната отваря блестящи перспективи.  Направете всичко необходимо за личния си комфорт. Днес пълното ви внимание принадлежи на дома и семейството. Ще се интересувате обаче и от други аспекти на живота. 

Рак

По-добре е да обсъждате важните въпроси през първата половина на деня. Помагате и на другите, трудно ви е да отказвате на молбите им. За съжаление някой може да се опита да злоупотреби с вашата доброта.

Лъв

Днес се страхувате да не сте на грешната страна – в сделка, във финансови инвестиции, във взаимоотношения. Но този страх не ви позволява да се възползвате от възможностите. Повярвайте на инстинкта си и се запознайте със ситуацията лице в лице.

Дева

Денят не е особено подходящ за сериозни бизнес дела и важни стъпки. Без значение колко се стремите към голям успех, най-вероятно ще трябва да се задоволите с по-малък. Обсъждането на професионални въпроси е по-добре да бъде отложено – сега е малко вероятно да даде добри резултати.

Везни

Необходимо е да се съсредоточите върху обичайните неща и дейности, можете да се справите с тях перфектно. Не е желателно да се рискува, по-добре е предварително да се планират всички възможни ситуации.

Скорпион

Внимателно анализирайте получената информация. Необходимо е да се въздържате от критични и иронични забележки. Ако покажете малко повече снизхождение към другите, много по-лесно ще се намери общ език.

Стрелец

Възможни са неочаквани разходи, възможно е да ви напомнят за себе си някои стари дългове. По-добре да не бързате да пазарувате: рискувате да похарчите значителна сума за ненужни неща.

Козирог

Днес трябва да преодолявате трудности, но това няма да ви спре да гоните целите си. Звездите ще бъдат в подкрепа на тези, които се учат от грешките си и не претендират, че винаги са прави във всичко.

Водолей

Опитайте се да разрешите всички важни и неотложни въпроси през първата половина на деня, по-късно могат да възникнат препятствия. Сега е за предпочитане да се държите дипломатично и да действате по по-изискан начин.

Риби

Комуникацията с близките ви дава много положителни емоции. Можете да говорите за различни неща: няма съмнение, че ще ви разберат правилно. Това, което ще научите днес почти случайно, може да бъде много важно за в бъдеще.

Виж и това

[Fancy_Facebook_Comments order_by="reverse_time" language="bg_BG"]