Дневен хороскоп за 21 март 2019

277

В четвъртък ще имате желание да приключите с неприятни ангажименти или отношения, но това определено няма да се случи без преодоляването на конфликт или спор, които могат да влошат дори повече конкретната ситуация.

Днес не се страхувайте да приемете помощта или съветите на други хора, независимо дали са по-млади или по-възрастни от вас, дали са ваши роднини, приятели или напълно непознати хора.

В четвъртък избягвайте да се ангажирате с важни неща в дома си, като ремонти или други нововъведения.

Днес ще очаквате да получите важна за вас информация от страна на жена, която ще ви помогне да вземете едно важно решение.

Овен

Съдбата ви дава шанс в любовта. Постарайте се да го използвате. С чиста съвест прехвърлете всички битови проблеми на плещите на близките си.

Пред вас стоят високи цели и задачи. Отдава ви се всичко, с което се заемете. Този период е благоприятен за занимания с изкуство и всякаква друга творческа дейност.

Днес можете да рискувате във финансови сделки.

Телец

Телците, притежаващи силна воля, днес се възхищават от тези, които притежават същото качество.

Възможна е взискателност към себе си и близките ви хора, нетърпимост и дори презрение към тези, които не уважавате.

Днес проявявате компетентност и самоувереност. Възможни са разходи за създаването на нов имидж.

Близнаци

Вашата любов и брак се оформят необикновено, изпитвате интерес към странни, ексцентрични хора, които от гледна точка на здравия разум могат да изглеждат като неудачници.

Възможно е, не по своя воля, да попаднете в най-различни трудни положения. Търговията и бизнесът няма да ви донесат голямо удовлетворение.

Научете са да оказвате съпротива на хората, желаещи да се наложат за ваша сметка.

Рак

Възможно е да се влюбите сериозно в някого и тази връзка да бъде продължителна. Можете да бъдете доста по-любезни и добродушни с околните, отколкото досега, което съдейства за създаването на благоприятна атмосфера у дома.

Не изпадайте в излишества и не разпилявайте енергията си напразно, а я насочете само за важни цели. Ако сте бизнесмен, не пропускайте това време.

Лъв

Възможно е рязко да охладнеете към своя избраник. В живота ви може да има много противоречия, странни явления и съвпадения с фаталистичен характер, трудно поддаващи се на обяснения.

Звездите ви предричат успех на държавна служба, в политиката и в обществената дейност, където вие проявявате изтъкнати организаторски способности.

Не изпитвате любов в към парите и рутинния бизнес, правите повече за благото на близките си, отколкото за себе си.

Дева

Възможна е стабилност в сферата на интимните отношения. Отървавате се от съмненията и получавате от живота дори повече, отколкото сте очаквали.

Плановете ви могат да бъдат подкрепени от нови идеи или съветите на околните.

Най-вероятно е начинанията да бъдат успешни, което може да доведе до повишаване на материалното ви ниво.

Везни

Очакват ви негативни промени в личния живот. Това с особена сила се отнася за Везните – жени. Възможно е днес да не можете да решите дори и най-малкия семеен проблем.

Оставете всичко, както си е, за по-добри времена. Намаленото ниво на психическата енергия може да повлече след себе си падането на авторитета ви и влиянието на околните.

Активните действия се оказват безрезултатни и носят само умора.

Скорпион

Любовните отношения преминават през криза и може да завършат с тежко разочарование един от друг. Възможно е взаимно недоверие и подозрение, както и тежки конфликти, при които никой няма да отстъпи.

Искайки постоянно внимание за себе си, вие принадлежите към разряда хора, които приемат подаръци, без да се стараят да правят такива на другите.

Стрелец

Днес вашата сексуалност и лично обаяние са на високо ниво. Може да строите планове за бъдещето заедно с приятелите и близките роднини.

Слушайте повече и се учете от грешките на другите. Никога не е късно да се научите на нещо ново.

През този период, финансовото ви положение се отличава със стабилност в тенденцията си за подобряване.

Козирог

Поклонниците ви се стремят към вас, чувствайки у вас превъзходен партньор, но се спират в недоумение пред вашата принципност и лицемерие.

Не си струва да разчитате на повишение и издигане по служебната стълбица.

По всички въпроси днес се ръководете от мъдрост и трезви разчети.

Водолей

Проявете внимание и такт в общуването си с любимия човек. Възможно е да възникне необходимостта от преразглеждане на отношенията с приятелите.

Смело се захващайте за всякаква работа, тъй като навсякъде ви очаква успех.

Нещата се развиват добре и големи суми постъпват периодично на вашите сметки, което няма да позволи да се оплетете във финансови неприятности.

Риби

Рибите могат безжалостно да се разделят със своите избраници, ако те изведнъж са ги предали или просто са им омръзнали с натрапчивото си присъствие.

Възползвайте се от старото правило – преди да кажете нещо, пребройте до десет. Вие сте неудържими и избухливи и затова вместо желаното може да получите оставка.

Постарайте се да привлечете към плановете си влиятелни хора.

Виж и това