Дневен хороскоп за 24 март 2019

745

В неделя ще правите оптимистични планове за финансовите си действия през новата седмица.Вероятно това ще се дължи на ваши очаквания свързани с конкретни събития или с получаването на различни суми пари. Днес не пренебрегвайте малките проблеми или конфликти в дома си. Това ще бъде благоприятен ден за организиране на пътуване през следващите почивни дни.Младите жени да внимават с личните си вещи или с покупката на такива. 

Овен

Днес може да изместите любовните отношения на втори план. Може смело да разчитате, че близките ви разбират вашите проблеми.

Вашата свръхактивност е ориентирана към работата и кариерата. Подходящо време за обмислянето на финансова сделка.

-sponsored-

Своеволието ви на работното място може да приключи, при крайни обстоятелства с вашето уволнение. Ако някой ви е задлъжнял с пари, може вече да не разчитате, че ще ви ги върне.

Телец

Непосредствени и импулсивни, Телците са готови веднага да пристъпят към действие.

Възможна е ваша склонност да използвате в разговора си с близките доверителен тон, докосвания и прегръдки. Възможно е днес да използвате всяка възможност да се развлечете, отлагайки работата за след това.

Не са изключени грешки във финансовите разчети и ненадеждност от страна на партньорите и доверените лица.

Близнаци

При много Близнаци е възможно днес да се зароди първата им любов. Възможно е да ви се наложи да жертвате себе си и своите лични планове заради дълга си към родителите или роднините.

У вас може да се развият способности към конструкторска или инженерна работа, предприемачество, към работата с точни инструменти. Например, хирург, зъболекар, механик/, но и към научна или литературна дейност.

По отношение на парите сте прибързани, затова доста пъти може да пропуснете шанса си да направите пари, захващайки се за няколко неща едновременно.

Рак

Помнете, че днес не е най-подходящото време за изясняване на отношенията. С това може доста да съсипете живота си.

В брака си и другите видове партньорство сте малко невъздържани в езика си и се стремите към спорове или свади.

Поради своите резки изказвания може да се скарате окончателно с всички. Някои Раци стават известни на широката общественост благодарение на вниманието на журналистите или по друг начин.

Лъв

В живота ви са възможни романтични увлечения и всевъзможни приключения. Вие сте много честни и съзнателни и искате и околните да постъпват честно.

За вас е дело на чест успешното изпълнение на работата. Мнозина Лъвове съумяват да вложат пари в изгодна дейност.

Не бъдете разточително щедри с приятелите и близките, склонността да пуснете прах в очите им може да ви разори.

Дева

Проявявайте предпазливост, съперниците се стараят да ви навредят. В семейството е възможна неудовлетвореност и неумение да се изслушвате един друг.

Девите, имащи отношение към творчеството, може да бъдат осенени от вдъхновение и цял ден да се занимават с любимата си работа.

Не бъдете твърде доверчиви при сметките.

Везни

Ако се поддадете на песимизма, ви очаква упадък на силите и лошо настроение.

През първата половина на деня са възможни дисхармония в общуването, агресия от страна на близките и появяването на проблеми от нищо.

Дерзайте в новите начинания, намерете мъжество да се борите с обективните обстоятелства, препятствия и противодействие.

Скорпион

Мнозина Скорпиони няма да бъдат удовлетворени от личния си живот, който може да им се стори тягостен.

Днес е благоприятно да проявявате максимум търпение и такт. Можете да разчитате на взаимно разбиране в семейството.

Възрастните трябва да бъдат по-отворени към роднините си. Много Скорпиони се увличат от авангардните форми на изкуството.

Трябва старателно да водите финансовите си дела, спазвайки най-строг ред в документите, сметките и книжата.

Стрелец

Днес е възможна важна покана или предложение, което трябва да приемете.

Събитията от деня не само разнообразяват живота ви, но и доставят удоволствие от общуването, даряват ви с нови приятели и нужните познанства.

Обмислените действия и решителността в постъпките трябва да ви донесат заслужен успех.

Козирог

Звездите предупреждават жените за възможен край на романтично увлечение.

Може да намалите негативните тенденции на деня само със своето предразположение към предпазливост и действия, основаващи се на обективната оценка на извършващото се и по-чувствителното отношение към ближните.

Не се отпускайте и не се отвличайте от второстепенни детайли. Трудно е да наваксате в бъдеще пропуснатите сега възможности.

Водолей

При влюбените са възможни чести скарвания без особени причини. Детето, родено днес в семейството на Водолея, може да бъде изключителна личност, притежаваща необикновено здраве и нравствена чистота.

Днес имате завидна работоспособност и успявате да свършите извънредно много, което може да предизвика завистта на конкурентите.

Днес може да правите капиталовложения, големи покупки, тъй като благоприятното разположение на планетите може да доведе до значителни приходи в недалечно бъдеще.

Риби

Това е добър период за обсъждане плановете за бъдещето.

Спокойно изпълнявайте текущите си задължения, заемете се с благоустройването на дома и правете незначителни покупки.

С проблемите, които през последните години много са измъчвали Рибите, е свършено и всеки от представителите на този знак, макар и по различен начин, поема своя път към успеха. Финансовото положение остава непроменено.

Виж и това