Дневен хороскоп за 28 март 2019

1009

В четвъртък ще сте много предпазливи във финансовите си дела, особено ако ви предстоят подобни действия с непознати хора или такива, за които имате притеснение.Четвъртък ще бъде ден, в който ще очаквате конкретни резултати от вашите срещи и разговори. Това може да ви направи нетърпеливи и настъпателни, което може да ви навреди. Младите мъже да бъдат по дипломатични в любовните си отношения, да избягват натяквания свързани с минали грешки или преживявания.Младите жени да внимават във всичко, което има връзка с някакъв документ или договор.

Овен

Ако злоупотребявате с грижите и вниманието на любимия си човек, рискувате да останете самотни. Съпружеските отношения се изострят.

Те изискват преразглеждане и внасяне на необходимите, от гледна точка на Овните, корекции.

-sponsored-

Възможно е изучаването на нещо съвсем ново, преминаване на нова работа, съвсем нови цели в живота, за които по-рано не сте и мечтали. Всичко ви носи пари.

Телец

Може да разберете, че не си струва да взимате въобще важно решение. И да оставите всичко на самотек. Тежки изпитания или неочаквани препятствия могат да ви извадят от релси.

В случай на изпитание не се отказвайте от приятелска поддръжка. Бъдете искрени. Близките ви оценяват вашата честност.

Необходим е творчески подход за решаването на професионалните задачи. Днес съществува редкия шанс да подобрите вашето финансово положение. Не го пропускайте.

Близнаци

Вие сте приветливи, общителни и леко се приспособявате към хората, поддавате се на тяхното влияние, затова могат да ви излъжат, да ви въвлекат в съмнителни авантюри във вреда на вашите семейни отношения.

Планетите предпазват Близнаците от „неподходящи връзки“, с тези, които вече са женени или се намират в съществено по-ниско социално положение. Склонни сте да се захващате с няколко неща едновременно и да не ги довеждате докрай.

Липсата на целеустременост води до това, че днес може да пропуснете добри възможности. Сделките ви са по-успешни, ако се обърнете за помощ към компетентни хора.

Рак

Днес може да започнете роман, който е важен за дълго време. Трябва да съумеете по-най подробен начин да обосновете необходимостта от промени. Само в този случай ви е обезпечена поддръжката на семейството.

Възникват нови контакти, познанства и връзки. Използвайте времето максимално, колкото и уморени да се чувствате.

В бъдеще това ви носи забележителни плодове. Денят е подходящ за контакти с чуждестранни фирми.

Лъв

Днес сте любяща, добросърдечна и страстна натура, обърната към противоположния пол. Вие сте амбициозни и сте най-значителната личност във вашия род.

Днес сте изпълнени с решителност и безстрашие при достигането на своите цели. По-добре е да действате сами, за да постигнете успех.

Щастливи сте в паричните дела, но влагането на пари в различни спекулативни проекти малко ви интересува.

Дева

Може да разчитате на признанието и поддръжката на своя поклонник. Вслушвайте се дори в незначителните, както ви изглеждат, молби на околните.

Най-вероятно скоро ви се налага да решавате проблем, от който най-много се опасявате.

Общуването с нужните хора може, колкото и да е странно, да се окаже пагубно за финансовите ви дела.

Везни

Ако така се е случило, че отново сте се скарали с любимия човек, постарайте се да мислите, че отново се появява светъл лъч в живота ви и всичко се подрежда.

Вслушайте се във вътрешния си глас, не игнорирайте предчувствията и лошите знаци.

Възможни са неприятни изненади, които като че ли нарочно ви се дават за проверка на вашата воля и жизнена сила. Много Везни могат да се справят с временните трудности.

Скорпион

Дори дребните спречквания с любимия човек може да доведат до много голямо скарване. Надявайте се на помирение, вие можете да притежавате вътрешни, идеалистични и съвършено неизчерпаеми ресурси за мотивация и съждения.

Доставя ви удоволствие довеждането на работата до логичен завършек.

Следете финансовите ви действия да са в съответствие със закона, иначе могат да възникнат неприятности с властите.

Стрелец

Звездите ви предпазват от излишни увлечения и розови надежди. Възможна е поддръжката от близките за вашите стремежи и решения.

Изпитвате въодушевление и воля да постигнете замисленото. Вашата енергичност и стремеж към новостите съдействат за професионалното ви и духовно издигане.

Изплатете старите си задължения, върнете си дълговете дори това да ви изглежда несвоевременно.

Козирог

Днес се постарайте да избягвате обещания, клетви и ненужни разговори, защото те в момента са неподходящи и няма да доведат до нищо освен до взаимно раздразнение.

Ограничете общуването, не влизайте в контакт или разговори с малко познати хора, оказващи ви внимание.

Това, с което се занимавате ви се струва доста скучно и еднообразно. Днес на Козирозите просто не им върви по паричните въпроси.

Водолей

Може би събитията при влюбените водолеи няма да се развиват така, както те биха искали. Едва ли може да успеете да измените създалите се отношения.

Възможен е неочакван пробив във всякаква дейност или учение. През втората половина на деня има спад на позитивните тенденции.

Звездите са благосклонни към придобивките, натрупването на имущество и внасянето на пари.

Риби

Не правете сделка със съвестта си при никакви решения, не се обременявайте с тежки задължения, пазете честта и достойнството си.

Необходимостта от активно участие в съдбата на близки ви хора може да ви изкара от равновесие и да съдейства за появяването на хронична умора. Ако погледнете на живота оптимистично, в бъдеще ви очаква успех във всички сфери на живота.

Разширявайте интересите си в дейността, правете пробиви в решаването на стар проблем. Благоприятно е да давате пари на заем и да правите подаръци.

Виж и това