Дневен хороскоп за 30 април 2019

515

Във вторник ще се ангажирате или ще бъдете свидетели на неприятности и сериозни (понякога фатални) грешки в живота на млада жена, която познавате.

През този ден ще ви изненада новина или телефонен разговор свързан с бебе или с малко дете.

Денят ще бъде благоприятен за развитие на финансовите дела на мъжете над 35 годишна възраст.Днес може да планирате пътуване през следващия месец или да започнете подготовка за такова.Новина за болен човек от друго няселено място не бива да ви притеснява. 

Овен

През този ден пред вас може да изникне сериозен въпрос за решаване. Бъдете благосклонни към себе си и  не търсете най-сложното решение.

Телец

Това е ден, в който да не се задържате на едно място. Движението ще пречисти мислите ви и ще ви помогне да стигнете до някои блестящи идеи.

Близнаци

През този ден не се натоварвайте излишно с ненужни задачи. Още по обяд може да усетите, че бремето е непосилно за вас.

Рак

Това е ден, който да прекарате в пълно бездействие. Вашето хоби е една от онези дейности, които ще ви доставят утеха и наслада.

Лъв

Това е ден, в който да не си правите излишни илюзии. Рискувате да попаднете в плен на недостижими мечти и после да се разочаровате.

Дева

Това е ден, в който съществува риск да се измъчвате напразно за неща, за които нямате никаква вина. Спестете си подобни преживявания.

Везни

Това е ден, в който трябва да се пазите от прекалено много размишления и анализи. Рискувате да загубите себе си в тях.

Скорпион

Това е ден, в който ще може да се докажете в ролята ви на верен приятел. Потърсете най-добрите съвети, родени от вашия опит.

Стрелец

Това е ден, който рискувате да пропилеете заради дреболии. Оставете малките неща и се посветете на преследването на големите цели.

Козирог

Това е ден, в който вашите творчески идеи ще ви помогнат да се извисите над останалите. Запомнете добре стъпките, които са ви довели до тук, вероятно ще са ви от полза и в бъдеще.

Водолей

Това е ден, в който ще бъдете обзети от желание да се докажете пред останалите. Все пак не преследвайте първото място на всяка цена.

Риби

Това е ден, в който повечето неща ще ви се струват странни. Не се втурвайте да анализирате защо. Просто изчакайте денят да отмине с минималното ви участие в събитията.

Виж и това