Дневен хороскоп за 6 септември 2019

407

Днес дайте воля на емоциите и чувствата си, но бъдете внимателни с негативните реакции.Направете преценка на дните от предишния уикенд досега, какво сте успели да свършите, с кого сте се срещнали и какво сте научили. Постиженията през този период до днес са единствено ваша заслуга, защото вие сте ги активирали със собствените си действия и решения. Ако не сте доволни, днес и през следващите два дена осмислете какво може да се коригира.

Петък ще бъде благоприятен ден за пътуване, за срещи и събирания с любими и приятни хора. Не е от най-благоприятните дни за работа, затова при възможност насладете се на хубавото време или на приятна компания.

Любовните запознанства днес ще са много емоционални, но утре ще се разбере дали ще имат бъдеще… 

Овен

Този петък може да срещнете студенина от страна на партньора ви. Вие нямате вина за това, но и той е натоварен с други неща, така че се опитайте да го разберете.

Телец

Този петък е ден, който ще прекарате в интензивно общуване. Бъдете търпеливи с хората и ги изслушайте. Затова са приятелите.

Близнаци

Този петък ви предстои да направите онези покупки, за които половинката ви отдавна настоява. Помислете какви ползи може да имате от тях. 

Рак

Този петък това, от което трябва да се пазите е да давате обещания. Ситуацията е такава, че сърцето ви е широко отворено, но далеч от разума. Не се подавайте на изкушението да сваляте звезди, за да не се изчервявате по-късно.

Лъв

Този петък ще сте неочаквано разумни. При среща с нов човек бъдете себе си, без да се притеснявате, точно затова са ви поканили. Ако вече е късно да промените начина си на обличане, бъдете гъвкави в поведението си.

Дева

Този петък бъдете внимателни с новите ви познанства. Не предизвиквайте ревността на партньора ви. Помислете как бихте се чувствали на негово място.

Везни

Този петък ще имате възможността да прекарате доста време с някой, който отдавна ви харесва. Вземете всичко, което можете от тази среща.

Скорпион

Този петък не позволявайте да се стигне до взаимни обвинения, от които ползата ще е доста съмнителна. Понякога си заслужава си да се премълчат някои неща.

Стрелец

Този петък любимият ви човек ще сбъдне ваша мечта. Бъдете благодарни и помислете как бихте могли да се отблагодарите.

Козирог

Това е ден, в който може да си позволите слабост. Не се страхувайте, че ще се изложите пред любимия ви човек. Той или тя ще оцени искреността ви.

Водолей

Това е ден, в който да проявите търпение и толерантност към любимия ви човек. Всеки има своите лоши моменти – проявете разбиране.

Риби

Този петък ви очакват приятни преживявания. Вашият любим ще надскочи очакванията. Вие сте късметлии.

Виж и това

[Fancy_Facebook_Comments order_by="reverse_time" language="bg_BG"]