Дневен хороскоп за 9 април 2019

859

Във вторник ще се натоварите с неприятни проблеми или отношения. От вас зависи дали ще съумеете да се съхраните стабилни и да не позволите ситуациите да имат нежелано развитие.Днес ще ви натъжи или разочарова една новина, която ще получите в дома си или която засяга вашето семейство. Ако очаквате помощ от страна на други хора тя или ще се забави или ще ви бъде отказана такава.

Днес обаче могат да ви изненадат неочаквани пари или неочаквани новини свързани с финансовите ви интереси. 

ОвенВ любовта си сте страстни и безпричинно ревниви. За вас днес източникът за най-големите трудности е родния дом. Угнетяват ви домашните задължения и дори самите стени.

Няма да намерите по-добро време от днес за пътешествия. Не си струва много да пръскате парите си.

-sponsored-

Телец

Постарайте се да прекарате много време с любимия си човек, което се отразява благотворно и на двамата, тъй като се зареждате с любов и енергия. Чувствате взаимно разбиране с близки хора и колегите.

Настъпва благоприятен период за пътувания, командировки и срещи. Достатъчно успешно време за делови операции, макар че не трябва да очаквате значителни финансови приходи.

В резултат на пътуванията Телците могат да подобрят финансовото си положение.

Близнаци

Ако съумеете да запазите оптимистичен възглед към живота, то много от проблемите в любовта и особено породените от мнителността, изчезват.

Животът ви в значителна степен зависи от външните обстоятелства и околните хора. Вие сте подвижни, обичате скоростните автомобили и спортните състезания.

Много Близнаци днес се оказват победители. Бъдете предпазливи по паричните въпроси и вашето състояние постепенно расте.

Рак

Отношения ви с любимия човек получават по-голяма дълбочина и стават сериозни. В течение на целия ден се постарайте повече да се занимавате с децата.

Сега за вас е по-просто да намерите с тях общ език, отколкото през друго време, особено ако сте учител или работите в някакво детско учреждение. Може да сте в добра физическа форма и оттук и желанието да спортувате или просто да се заемете физически труд.

Същеструва вероятността да получите наследство по мъжка линия.

Лъв

Успехът в любовта следва след неуспехите, а изненадите са повече, отколкото очаквате. Близките могат да не разбират вашите постъпки, но това ви е безразлично.

Вие въпреки всичко осъществявате плановете си. Желанието ви да пътешествате, да променяте местожителството си, обкръжението и жаждата за промени навсякъде, също и в бизнеса, води до това, че ви е трудно да водите умерен живот.

Дева

Напълно вероятни са грижи, свързани с благоустройството на дома, подобряването на бита и грижи за старите родители и за децата.

Благоприятен ден за спокойна почивка, лечение или профилактични процедури. Материалното положение на много Деви може да бъде нестабилно по най-различни причини.

Девите могат да проявят интерес или да почувстват привързаност към хора, имащи лоша репутация.

Везни

Не се старайте да поразите околните и да блеснете в светското общество. Днес се ценят простотата и искреността. От вас се очаква инициатива и участие. Внимателно следете хода на събитията.

Не оставяйте всичко на самотек и не пренебрегвайте дреболиите. Денят е блоагоприятен за познаването на духовните ценности.

Препоръчва ви се посещението на църква. Очаква ви благополучие при условие, че проявявате благотворителност не заради лична облага.

Скорпион

Можете да набележите в общи черти плановете за бъдещия съвместен живот и да помислите за жилищния въпрос. Вашият оптимизъм и проницателност няма да престанат да удивяват близките ви.

Постарайте са да намерите сили и време, за да се отдалечите малко от работата си.

Посветете времето на себе си и своя любим. Голяма е вероятността да получите помощ от приятелите си.

Стрелец

Сърцето ви се преизпълва докрай с любов – не към някого конкретно, а просто затова, че през пролетта чувствате, че планетите са на ваша страна.

Възможно е възстановяване на отношенията в семейството.

Днес забравете за своите проблеми и нужди. Възрастните роднини очакват вашето внимание. Препоръчва ви се да проявите щедрост и да изпълните молбите.

Козирог

В резултат на събитията от този ден чувате най-важните признания и получавате приятни подаръци. Възможно е околните да покажат колко ви уважават и ценят.

Ден за срещи и контакти. Възможно е посещение от приятели и съвсем неочаквана изненада да ви дадат възможността весело да прекарате времето си.

Не бързайте да се съгласявате, ако случайни хора ви предложат участие в съвместен проект.

Водолей

Може да намерите благополучно решение на труден въпрос от личния си живот. Само тактичността и дипломатичността ви помагат да се справите с негативните събития от предишните дни.

Водолеите може да почувстват необходимост от общуване с родителите, бивши приятели или от посещението на паметни места.

Славата, добра или лоша, е с вас по-дълго отколкото парите, а те просто изтичат между пръстите ви като пясък.

Риби

Избягвайте изкушенията и всичко, което може да бъде повод за скандали и свади. Не се подчинявайте на чужда воля. Благодарение на своето търпение и такт може да си създадете база за семейното щастие.

Възможно е при много Риби днес да възникне стремеж към самообразование и преразглеждане на цялата ценностна система.

Благоприятни са разходките и малките пътешествия. Бъдете внимателни с документите и книжата.

Виж и това