Дневен хороскоп за 9 юни

148

Овен

Тази неделя ви очаква ценно запознанство. То дори може да приключи в една доста интимна обстановка. Не се обвинявайте, особено ако не сте обвързани, но не хранете големи надежди за бъдещето на връзката.

Телец

Днес не попадайте в плен на битовизмите. Ако изпитвате непреодолимо желание за покупки, преди всичко надникнете в портфейла си. Направете списък на най-важните неща и не се отклонявайте от него.

-sponsored-

Близнаци

Посветете деня може да се отдадете на планиране на лятната почивка. Съобразете се с наличните си средства и с реалността, а не с мечтите си.

Рак

Тази неделя е подходящ за подбиране на подходящи мебели за интериора. Имате нужда от промяна и това е един добър начин за разведряването на всекидневието ви.

Лъв

Тази неделя ще имате възможността да се изявите пред приятелите си. Не е нужно, обаче да правите чудеса, за да им се докажете. Съществува опасност действията ви да се изтълкуват като един вид „подкуп”.

Дева

Това не е подходящ ден за пътуване, особено ако вие сте шофьора. Ако все пак ви се налага, проверете добре дали колата е изправна или ползвайте друг транспорт.

Везни

Тази неделя ще трябва да поработите, за да довършите нещо, важното е да не стоите със скръстени ръце. Пуснете си музика, дори си облечете любимата дреха, за да се чувствате комфортно. Когато се мобилизирате може да направите чудеса.

Скорпион

Тази неделя е добър ден да отидете до любимите си магазини за дрехи и да обновите есенния си гардероб.  Изберете нежните тонове на светло зеления цвят. Той ще ви даде спокойствие и увереност.

Стрелец

Днес се опитайте да не мислите за пари. Ако имате финансов проблем, именно отдалечаването от него ще ви помогне да откриете начина за решаването му. Бъдете оптимисти и отпуснете душата си.

Козирог

Тази неделя добър ден за прочистване на организма.  Опитайте се да прекарате деня на вода с лимон, но само ако състоянието на организма ви го позволява.  Плодовете ще ви дадат необходимата енергия. Може да си останете у дома с книжка в леглото.

Водолей

Тази неделя ваш близък може да ви изненада с подарък или просто ще си намерите нещо на улицата, както се разхождате. Това ще е важен за вас знак, тъй като се двоумите по някакъв въпрос.

Риби

Тази неделя бъдете поощрителни към близките ви. Думите ви ще имат особена ценност и въздействие, така че не пестете похвалите. 

Виж и това