Двама служители на СОБТ са арестувани заради искан откуп за краден джип „Мерцедес“

2523

Двама служители на СОБТ са арестувани заради искан откуп за краден автомобил – джип „Мерцедес“, съобщи първи сайта Фрогнюз.АФЕРА разкри, че това е началник сектор на баретите, бивш заместник началник на СОБТ, когото Георги Гайков – шефът на СОБТ е готвел всеки момент отново да сложи като свой заместник.Арестуваният е бил и зам-шеф на СОБТ и е водил акцията на баретите в Лясковец, където загина баретата Емил Шарков. Арестуваният е човек на Георги Гайков и на бившия главен секретар на МВР Светлозар Лазаров – Гелосаното.

В момента Гелосаното и Гайков се чудят как да спрат публикации за ареста, за да не се разчувало. Също така МВР и прокуратурата мълчат за случая и го крият, въпреки че в момента пропагандно са събрани на съвещание на МВР, където са естествено и Цацаров, и Гешев, като притурки, за да блябосват какви „успехи“ творят за тоя, дето духа.

Алестът е станал снощи. Откупът, който се взимал за такъв луксозен автомобил варирал между 5000 и 10 000 лева., а висшия началник в СОБТ е взел откупа, работейки за ОПГ-то.

От години в редица публикации АФЕРА вади на показ нефелността и аферите около Георги Гайков и СОБТ, но никой не смее да го мръдне, тъй като е очевидно достатъчно послушен да изпълнява безумията на властта. Във всяка нормална държава след този пореден скандал, Гайков моментално трябва да бъде изритан от СОБТ!

-sponsored-

След като „неправилни“ медии огласиха скандала, МВР бе принудена да признае за ареста, и щели да правят проверка на СОБТ. Ало, измисленяци, години наред АФЕРА пише в прав текст какво прави Гайков и компания – на минутата трябваше да е изхвърлен, а не сега да правите проверки, за да му замажете пак посрания задник!

Виж и това