Фетишът на бъдещето: Техносексуалност

2323

Роботи за се*с навлизат все повече в бордеите и скоро ще изместят труженичките там. За да удовлетворят нуждите на някои по-ексцентрични клиенти и облекчат своята работа, съдържателите на въпросните обекти тепърва ще вкарват подобни иновации. Това твърди проститутка пред „Daily Star“, работеща в най-големия публичен дом в света.

„Бъдещето ще бъде вълнуващо време за обществото на ексцентриците“, коментира Лили Лавкрафт от „Ранчото на Шери“. По думите ѝ, високотехнологичните кукли не могат да заменят истинския интимен контакт с човек, но са идеални „по отношение на всички фетиши и еротични склонности“.

-sponsored-

„Това означава, че можем да добавим техносексуалност, желание да се прави се*с с хуманоидни машини, към списъка с фетиши, които предлагаме, което би било естествено развитие по мое мнение“, посочва още тя.

Според компаньонките в Невада, използването на високотехнологични кукли за се*с не са заплаха за техния бизнес. По думите им, така ще привлекат по-самотните хора в бордея, тъй като те едва ли могат да си позволят закупуването на такава кукла, но могат да я наемат за една нощ.

Въпреки че куклите могат да доставят едно и също удоволствие в леглото подобно на истински човек, някои труженички са по-скептично настроени към използването им, пише tialoto.bg. Според Алиса, която също работи в „Ранчото на Шери“, тяхното използване може да накара някои хора да се отчуждят от истинските ласки.

„Човек, който се чувства прекалено удобно със се*с кукла, може да се отчужди от здрави се*суални преживявания с истински жени и да се дистанцира от всякаква възможност за здравословен се*суален живот“, обяснява тя.

„Съгласна съм, че под надзора на опитен се*с работник, се*с-роботите, както и други инструменти за удоволствия, могат да бъдат полезни на някои клиенти. Но това е технология с деликатен характер и ще изисква много обмисляне преди бордей като „Ранчото на Шери“ да прегърне технологията и всъщност да започне да предлага се*с роботи като част от нашите услуги“, казва още Алиса.

Виж и това