Газовете и гаджето

287

Първа фаза – началото на връзката.
– Пускате тихо газът. Почти безшумно!
Втора фаза – от 6 до 12 месеца.
– Вече ставате по-уверени и не ви е толкова неудобно. Например, тя е заспала, а на вас доста ви се пърди. Не искате да се измъквате от леглото и леко пускате газа под чаршафите. Уверете се все пак преди това, че тя наистина спи. По същото време може да се случи да чуете, че и тя си попръцква, докато ви мисли за заспал. Но не го обсъждайте. Не още.
Трета фаза – 12 до 18 месеца.
– До този момент изпускането на газове е било само докато си мислите, че тя спи, пияни сте или имате такъв махмурлук, че всичко ви е простено. Обаче след толкова време заедно вече е дошъл моментът да действате без да се притеснявате. Например, гледате си телевизия вечер и усещате, че не можете да се сдържите. Какво толкова? Вече се познавате толкова добре, виждали сте се голи безброй пъти, познавате телата си до най-малката подробност. Разбира се, в началото тя ще реагира с отвращение, ще си запуши носа и т.н. Но вътре в себе си ще ви почувства по-близък. Можете да пуснете някоя шега по този повод. Но не прекалявайте, за да не я раздразните.
Четвърта фаза – от 18 до 24 месеца.
– Нали знаете, че нещо, дори и да е смешно, когато се повтаря непрекъснато, спира да бъде смешно. Така е и с изпускането на газове. Връщаме се към фаза 1 – рисковано е, затова ползвайте пак старите методи за прикритие. За известно време. За да не си помисли приятелката ви, че вече пърдите постоянно – докато говорите с нея, докато гледате телевизия, докато правите с*кс и т.н.
Пета фаза – От 24 до 30 месеца
– Тя вече се е примирила. Знае, че пърденето е част от вас, защото е нещо съвсем човешко. А и какво е любовта, ако не може да понесе няколко пръдни. Това е и фазата, в която и тя може да започне да го прави пред вас без да се притеснява.
Шеста фаза – от 30 месеца нагоре
– В тази фаза вече всичко е ясно. И двамата сте свикнали с газовете един на друг и повечето пъти не ви прави впечатление, когато единият пръдне. Изпускането на газове се е превърнало в нещо толкова нормално като дишането, пиенето на вода и кихането.

Виж и това