Голям процент от жените мастурбират, но не го признават

1992

Обществото изпитва силна нужда да споделя интимни тайни относно мастурбацията

Ново проучване показва, че милениълите – хората, които в момента са известни като консуматорите – мастурбират най-много от всички други някога. Проучването е направено сред 13 000 американци на възраст от 18 до 74 години. Поръчано е от компания за секс играчки, която търсила начин да опознае още повече своите клиенти.

-sponsored-

Резултатите от изследването показват, че 92% от мъжете и 76% от жените мастурбират редовно, пише men.hotnews.bg. Трябва да се обърне внимание на факта какъв огромен процент от жените се самозадоволяват редовно.

Редица проучвания показват, че мастурбацията е вредна, но това е просто поредният опит на феминистките да накарат мъжете да си намерят жена.

И докато това са данните само за американското общество, японски учени признават, че подобни резултати са забелязани и в Азия и Европа. Други нови тенденции разкриват, че обществото изпитва силна нужда да споделя интимни тайни относно мастурбацията – да обменя опит. Мастубрацията не е никак „библейски“ акт, но пък от научна гледна точка позволява намаляването на нивата на холестерола, както и намалява шансовете за заболяване от рак.

Виж и това