Хора от три континента помогнаха и за няколко дни събраха над 33 хил. евро, нужни за операцията на Виктор от Варна

44

Сотици хора от три континента се включиха с малки и големи суми и само за броени дни бе събрана сумата, нужна за операцията на Виктор от Варна.
Детето има хемангиом – доброкачествено образувание по лицето. Инцидент, при който Виктор е нападнат на улицата, усложнява състоянието и води до нужда от хирургична намеса, която семейството няма възможност да финансира. 


Болницата в Истанбул и проф. Хакан Агър приеха това предизвикателство и заявиха, че могат да съберат четирите екипа, нужни за извършването на операцията. Тя ще струва 28 000 евро, които трябваше да бъдат събрани до края на месец март 2019 година. Турция обаче е страна извън Европейския съюз и по тази причина НЗОК ни отказа финансиране.
„За мен и семейството ми е непосилно да заплатим цената на операцията. Горещо ви моля да отворите сърцата си и да дарите, за да помогнем на Витя!“, призова преди дни Мария Александрова – майката на момчета
Ето нейните думи само няколко дни по-късно.


„Здравейте скъпи приятели! Точно преди една седмица се чудех как да постъпя, какво да направя, по какъв начин да кажа на приятелите си за проблема, който изгаря душата ми. И тогава, в отчаянието си, написах онова писмо! И вие ме чухте, вие ме усетихте и ми показахте любовта си! 
Тази акция мина като торнадо, увлече всичко покрай себе си, засмука ни със своята благородна кауза и ни стовари на земята облени от слънце! 


Сега, една седмица по-късно искам да ви кажа – парите за операцията на Виктор са събрани!!! 33 687 евро!
Поклон до земи на всички, които ни подадоха ръка. Те са стотици! Познати и непознати! От три континента! Благодаря на семейството си, на приятелите ни – мои и на Виктор! На колегите си от цялата страна, на актьорите от театрите във Варна и извън града! Поклон! 
Особена, специална благодарност отправям към Симеон Лютаков, който сложи проблема ни на раменете си и ни понесе! Благодаря ти Саймън!!! 
Нека Бог закриля и пази Вас и Вашите семейства! 
Благодаря на всички за човечността!!!
Сметките ще оставим отворени за още 10 дни и ако постъпи нещо по тях ,то ще отиде по разходите за пътуването, за едномесечния престой в Истанбул, за медикаментите в след оперативния период и лазер терапията. 

IBAN BG84 BPBI 7945 4071 0149 01 , BIC: BPBIBGSF в Пощенска банка
PayPal – https://www.paypal.me/ViktorKoritko 
Revolut – BGN/EUR/USD – IBAN: GB62 REVO 0099 7052 3060 16 BIC:REVOGB21 
https://helpkarma.com/campaign/da-pomognem-na-vitia-358
Всички сметки са на името на Виктор Коритко“

Виж и това

[Fancy_Facebook_Comments order_by="reverse_time" language="bg_BG"]