ИНФЛУЕНСЪР ПРЕДИЗВИКА ВЪЗМУЩЕНИЕ, КАТО ИЗМИ ДУПЕТО НА ЖЕНА СИ СЪС СВЕТЕНА ВОДА В ХРАМ (ВИДЕО)

3077

Популярен чешки инфлуенсър намокри дупето на жена си със светена вода по време на посещение в индуистки храм в Бали. Видеото предизвика вълна от възмущение в социалните мрежи, пише LADBible.

Зденек Слоука от Чехия и неговата приятелка Сабина Долезалова посетили индуисткия храм на остров Бали, където изворната вода се използва за ритуално пречистване. На видеото се вижда как Сабона застава пред едно от светилищата със светена вода в храма и повдига полата си. Мъжът слага ръка под течащата вода и започва да я пръска по дупето, докато тя се смее.

Двойката публикува видеото с надеждата да събере много харесвания, но всъщност получи острата критика на хора от целия сват, както и от много индонезийци. Местните жители били дълбоко обидени от непристойните действия и отношение на интернет звездите.

По-късно двойката публикува клип, в който поднася своите извинения за „неуважителното“ видео. Слоука казва: „Ей, толкова съжаляваме за видеото от вчера. Ние опозорихме светия храм и светената вода в Убуд и не го знаехме, така че много съжаляваме за случилото се.“

-sponsored-

„Ние не знаехме, че това е светена вода. Наистина не искахме да направим нещо лошо, толкова много съжаляваме. Надяваме се, че ще ни простите!“, казва приятелката на инфлуенсъра.

Източник: LADBible


Виж и това