Изследване: Мъжете мислят за футбол повече, отколкото за с*кс

62

Почти 65% от мъжете признават, че мислят за футбол повече, отколкото за с*кс, разкрива ново проучване, за което информира Sun. По-ранно проучване заключи, че мъжете обикновено мислят за с*кс на всеки 7 секунди. Според ново изследване обаче, това е мит – много по-вероятно е в главата им да има спорт, предимно футбол.

Около 64% от мъжете мислят за футбол повече, отколкото за с*кс, като само 8% признават, че си мислят за лудории през по-голямата част от времето. Резултатите са част от неотдавнашно проучване на „IllicitEncounters“, което развенчава на най-големите с*кс митове при мъжете и жените. Друго често срещано погрешно схващане е, че с*ксът преди спорт ще съсипе шансовете ви да се представите добре на спортното поприще. Това също бе опровергано от изследванията, според които ако не сте будували цяла нощ и сте взели достатъчно количество сън, можете да се насладите на нощта с партньора си преди важен мач.

Но не само мъжките с*кс митове бяха развенчани от проучването. Почти 80% от жените казват, че G-точката не съществува. Всъщност само 1/5 действително са локализирали своите. Междувременно се оказва, че мъжете погрешно вярват, че жените не м*стурбират, когато са във връзка. Но изданието ги съветва да помислят отново, тъй като 82% от дамите са признали, че го правят. Друг мит, разбит на пух и прах от проучването, е че жените преживяват множество оргазми по време на с*кс. Само 18% от жените са признали, че са постигнали върховно удоволствие няколко пъти, според проучването. Джесика Леони, говорител на IllicitEncounters.com, заяви: „Общ мит, с който се сблъскват и двата пола, е, че те никога не са мамени от своя партньор. Всъщност повече от половината от нас са били неверни в някакъв момент от живота и основната причина, поради която мамим, е, че с*ксът у дома е лош.“

Виж и това