Как влияе алкохолът на се*са?

1295

Малко алкохол не вреди на се*са, стига да сте наясно кога да спрете. Еротичните мечти стават все по-смели, пречупени през няколкото по-високи градуса на спиртната напитка в чашата. Се*суалните мераци, полети с алкохол са големи, но сполуката за истинска наслада невинаги се увенчава с овации. Доказано е, че алкохолът стимулира размяната на ласки между чаршафите дори и при двойки с изхабени отношения. Чаша-две хубаво вино отпускат напрежението, разсейват задръжките и подслаждат удоволствието.

Много хора предпочитат първият път с нов партньор да е минал преди това през почерпка. Трезвият ум и новият партньор объркват срещата. Чаша алкохол гарантира успеха на мъжа и докарва блясък в очите на жената. Удовлетворението е и за двамата.

-sponsored-


Някои го правят с шампанско. И с ягоди. Както във филма „Девет седмици и половина“. Пенливата напитка подканя за лудории. Пийте, но с финес. Без оливане. Истинските мъже знаят как, пише Bulnews.bg. Гледката на твърде пиян любовник със сигурност ще охлади страстите и на най-влюбената жена.


Напитките са не по-малко безпощадни и към нежния пол. Прекалено пияната жена е неприятна гледка дори и за тези, които я познават трезва.

Ето стъпка по стъпка как алкохолът влияе на се*са:

1. Ставате разговорливи

Това разчупва ледовете помежду ви. Смеете се до сълзи на шегите си. Дистанцията се скъсява, сближавате се.

2. Очите ви се зачервяват

И това не е толкова страшно. Но вече партньорът може би е наясно, че алкохолът ви е хванал.

3. Започвате да се олюлявате

Това веднага ще проличи, ако сте решили да танцувате, и ще станете за смях. Затова си стойте кротко на мястото.

4. Говорите високо

Ако сте в дискотека или в шумен клуб, това няма да се забележи. Ако обаче сте в луксозен ресторант, нещата са на ръба на опростачването.

5. Вземи ме, твоя съм!

На този повик малко мъже биха отказали.

6. Избива ви на крясъци, повдига ви се

Вземете се в ръце, особено ако държите на мъжа до вас. Поръчайте си такси и се приберете вкъщи, за да не се излагате повече.

Виж и това