Коги не си мал: Мюсюлмански духовник публикува ръководство …за биене на съпруги (ВИДЕО)

474

Гневна вълна се надигна след като мюсюлмански духовник от страната домакин на Световната купа по футбол Катар засне и публикува шокиращо ръководство за това как мъжете трябва да бият съпругите си. Видеоклипът показва Абд ал-Азиз ал-Хазрадж, който демонстрира как да „бъде наказана“ жена в съответствие с ислямския закон.
Ал Ансари дори е качил кадрите в YouTube. За видеото той използвал момче на училищна възраст, наречено Найеф, за да покаже върху него как да се бие „от любов“ – така жената може да почувства „силата на мъжа“. След това духовникът казва, че някои жени се радват да са омъжени за „жестоки и силни съпрузи“. Ал-Хазрадж обаче предупреждава: „Някои хора удрят по лицето… Това не е позволено“.

В ръководството той казва: „Пророкът Мохамед… Виж колко милостив е Ислямът. Пророкът забранява да се удря лицето. Той забранява на мъжете да бият жените си по лицето. Пляскане по лицето, удряне в главата, разбиване на носа – всичко това е забранено. Биенето е за дисциплина“.

Ал-Ансари започва урока с продължителност 3 минути и половина като казва, че боят трябва да бъде лек и безболезнен и трябва да накара съпругата да усети мъжествеността и силата на съпруга си, както и собствената си женственост. След това Ал-Ансари демонстрира как да бие съпруга върху Найеф, като го удря по раменете, хваща го и го разтърсва, и казва силно: „Казах ти да не напускаш къщата! Колко пъти трябва да ти кажа“.

Духовникът продължава: „Скъпи зрители, много хора – особено онези, които са женени – биха искали да знаят как да победят съпругата си. Необходимо ли е да биете жена си? Трябва ли човек да бие жена си всеки ден? Не. Първо, трябва да разберем, че мъжът е водач на къщата. Лидерът има власт, точно като мениджър на компанията.

-sponsored-

Ръководителят на къщата може да реши да дисциплинира жена си, за да може животът да продължи напред. Как съпругът бие жена си? Това трябва да е дисциплинарно биене от любов. Той я обича. Но първо, той трябва да я увещава – с други думи, трябва да я посъветва. След това трябва да се въздържа от споделяне на леглото с нея. Ако всичко това не помогне, ние започваме биенето като последна инстанция. Това е безболезнен бой, който не оставя синини или причинява кървене.Боят, както току-що показах върху Найеф, е истинското нежно биене в исляма“.

Организаторът на Световното първенство по футбол – ФИФА – вече е под кръстосан огън , за това, че е позволил провеждането на турнира през 2022 г. в страна, където хомосексуалността е незаконна. Сега видеото на Абд ал-Азиз ал-Хазрадж провокира още негативни коментари.

Виж и това