Кубрат Пулев победи Богдан Дину с нокаут! ( Видео)

5620

В изключително невероятна битка в САЩ Кубрат Пулев записа една от най-големите си победи, след като с огромна аркада над окото успя да оцелее в мача срещу Богдан Дину и в рунд №7 успя да го нокаутира за 27-а победа в професионалния бокс.

Срещата на Кобрата се проведе в рамките на 10, а не на 12 игрови рунда, като българският ас стигна до победата с нокаут!

Пулев и Дину размениха по два рунда в началото на мача, като впоследствие румънският боксьор отвори сериозна аркада над лявото око на съперника си.

Нараняването на Пулев бе изключително неприятно, като се отвори едновременно хоризонтална и вертикална аркада. Работата на кътмените обаче бе перфектна, като Пулев не просто продължи участието си в срещата, но до нейния край всичко, случило се на ринга, бе в негова полза.

-sponsored-

Кубрат спечели без проблеми петия и шестия рунд, а в седмия прати Дину на три пъти в нокдаун, слагайки край на мача.

При първия нокдаун Богдан претендира, че е ударен в тила, като от актива на Пулев бе отнета една точка. Във втория и третия случай обаче съмнения нямаше.

Левите крошета на Кобрата унищожиха опонента му и прекършиха волята му, а с това и шансовете отново да се изправи на краката си.

Така Кубрат Пулев записа поредната си професионална победа, отново с нокаут!

За последен път Кубрат преди днешната среща привлече вниманието на българската публика с победата си над Хюи Фюри през октомври, пред претъпкана „Арена Армеец“ в София. Тогава Кобрата се наложи с единодушно съдийско решение на арбитрите, след изтичането на пълното състезателно време в 12-те проведени рунда.

В предходния двубой на Дину пък той регистрира и първото си поражение до момента, след като бе нокаутиран от Джарел Милър в четвъртия рунд на битката помежду им.

След като бе спрян от боксовата легенда Владимир Кличко, Пулев записа цели 7 поредни победи срещу класни опоненти от всевъзможни краища на света. Това бе и единствената загуба на 37-годишния български лъв до момента.

Той разполага на сметката си с 27 победи, половината от които постигнати след нокаутиране на съперника.

След края на аматьорската си кариера през 2008 година и началото на професионалния му път, Кубрат е изиграл общо 193 професионални рунда на ринга. Пулев разполага с отлични боксови умения и много добре разчита обхвата на своите удари, възлизащ на точно 80 инча. Печелил е европейската титла вече два пъти, международната боксова корона на IBF и Интерконтиненталната титла на WBA в тежка категория.

Виж и това