МАЙКА ИСКА 14-ГОДИШНАТА Ѝ ДЪЩЕРЯ ДА СИ НАПРАВИ ПЛАСТИЧНА ОПЕРАЦИЯ, ЗА ДА „УСПЕЕ В ЖИВОТА“

4652

Карла Белучи, която има повече от 60 000 последователи в Instagram, заяви, че иска дъщеря ѝ да си направи пластична операция, за да „стигне далеч в живота“. Майката, цитирана от Ladbible, каза, че дъщеря ѝ не е най-атрактивното момиче и смята, че ако легне под ножа, това ще ѝ помогне да успее. „Грозните хора нямат шанс в наши дни“, смята още Белучи.


37-годишната майка заяви още, че не са интересува толкова от образованието на детето си. „Тя ще трябва да разчита на външния си вид, за да успее в живота си, така че ще трябва да бъде перфектна. В момента тя харесва външния вид на Ким Кардашиан с големи гърди и устни. Аз подкрепят напълно тя да си направи такива подобрения.  


„Ако тя иска да бъде успешна риалити звезда, тогава тя ще трябва да отговаря с външния вид на времето. Така че операцията е очевидния вариант.  Тя изглежда добре, но операцията ще я направи по-красива“, заяви още майката.

Карла Белучи спестява  по 270 долара всеки месец, за да може дъщеря ѝ Таниша да плати за операцията, която иска. Отделно тя харчи по 350 долара на месец, за да поддържа нокти на дъщеря си, вежди и екстеншъните на косата.

-sponsored-

Източник: Ladbible


Виж и това