Маймуна показва среден пръст на туристи (СНИМКА)

193

Австралийско семейство ще помни цял живот почивката си на остров Бали, благодарение на палава дългоопашата маймуна, която провалила общата им снимка с шокиращия и неочакван поздрав, пише в. New York Post.

Неочаквано една местна маймуна изскочила пред обектива, точно когато той снимал. Семейният спомен бил провален от любопитния примат, решил да заеме централно място в снимката.

„Бяхме само за седмица в Бали и си мислехме, че ще е забавно да се включим в еднодневен тур с гид. Като част от тази обиколка, беше посещение в гората на маймуните. Мислех, че ще бъде забавно преживяване”, разказва 37-годишната майка Джуди Хикс.

-sponsored-

„Нашият водач предложи да ни направи семейна снимка, но докато снимаше,една от маймуните се втурна към камерата и я стисна с лапите си. Всички много се смяхме на случката, а водачът ни имаше фъстъци и започна да го храни“, разказва още австралийката.

По-късно обаче семейството открило, че маймуната им е оставила и друг спомен, запечатан

върху кадъра от необичайното селфи, което си направила. Когато семейството преглеждало снимките, то с изненада открило, че нахалната маймуна им показва среден пръст.

Виж и това