Марти се нуждае от помощ

75

Бебето се нуждае от средства за чернодробна трансплантация

Двумесечния Мартин Александров е роден на 27 декември 2019 г. а историята за болестта му разказва неговата майка Биляна Александрова. Той е диагностициран с болестта Билиарна атрезия (липса на жлъчни пътища) и се нуждае от чернодробна трансплантация.

Марти се ражда напълно здрав, но само на пръв поглед. Пожълтява почти веднага и лекарите предполагат, че това е обикновена жълтеница, но тя продължава прекалено дълго време.

Започват редица изследвания за установяване на причините за високия билирубин, жълтото в очичките и липсата на съсирване на кръвта. Скоро става ясно, че детето е с недоразвити жлъчни пътища.

-sponsored-

„Затова мили хора, моля за помощ да спасим нашето малко слънчице, което се нуждае от незабавна чернодробна трансплантация във Великобритания, която ще струва непосилна за нас сума. Всяка секунда е безценна за него. Тъй като нужната сума е непосилна за нас Ви молим отчаяно да ни подкрепите в този труден момент. Нека нашето бебе има възможността да празнува рождените си дни, да играе с приятели, да получи втори шанс за живот. Помогнете на Марти”, апелира майката на детето.

Можете да помогнете на Марти чрез дарение в HelpKarma!

Виж и това