Нестандартната фризура е дело на известния стилист Асен Налбантов

Генерал Мутафчийски се появи на главата на клиент на фризьорски салон. Нестандартната прическа е дело на известния стилист Асен Налбантов. 

„Здравейте! Аз съм Асен Налбантов. Уважаеми уптравляващи, ето какво направих! Няма как! Сутрин ставаме, вечер лягаме с Генерала! Всички фризьори сме съпричастни с това, което се случва в страната. По статистика салоните в България са над 50 000. Много от нашите колеги  затворихме салоните. Това е нашият доход, това е нашият хляб! Моля ви, не ни забравяйте, не забравяйте хората, които правят света по-красив!“, призова фризьорът Асен, а призивът му достигна до стотици хиляди и се превърна в тотален хит в мрежата.

„Имаше малко шега срещу нас, фризьорите, спрете с фризьорските салони. Това ме подтикна и аз да вкарам лек хумор. Закачката е положителна, разбира се, никой не обиждаме“, заяви той.

„Дойдох и ми каза: „Искаш ли да направим генерал Мутафчийски?“ И аз се съгласих! Правили сме на моята глава всякакви рисунки и стана интересно!“, споделя Калоян.

„Нямаме гумичка да изтрием. Тук нямаш право на грешки! Защото отиде ли косата, нямаме материал за работа!“, споделя Асен. След 2 часа резултатът е налице!

„Трудно е да се носи ликът на генерал Мутафчийски на главата и след един ден я махнем!“, категоричен е Калоян.

Асен смята, че салоните за красота, които ряботят трябва да спазват строги правила.

„Ако се спазва дезинфекцията, работим с ръкавици, с маска, вземаме по един, за да няма натрупване в салона. Аз дори имам и костюм, понеже правя някои известни личности“, обясни Асен.

И от изкуството на красотата се телепортираме към музикалния свят. Образът на Генерала се появи и в музиката. В анимирания видеоклип на певицата Гергана Стаменова, Генералът е в главната роля. Под акомпанимента на чанове, народната певица Смиляна Захариева, възпя Мутафчийски от балкона си. Певицата е призната от Гинес за жената с най-силен глас на планетата, достигайки 113,8 децибела.

Виж и това

[Fancy_Facebook_Comments order_by="reverse_time" language="bg_BG"]