Мистерията Ванга – как професионална техника спира да работи около нея?

220

Предсказанията на Баба Ванга често будят по-голям интерес от тези на митичния Нострадамус. И в това няма нищо странно, защото се смята за най-великата пророчица на хилядолетието. Тя си отиде от този свят преди повече от 20 години, но продължава да ни вълнува със своите пророчества.

Този юни на бял свят се появи нов филм за Ванга. „Ванга – човек и феномен“ е името на лентата, а режисьор е Стоян Петров. Филмът разкрива нови, неизвестни досега предсказания, както и неизлъчвани кадри от лични архиви.

Малцина знаят, че приживе Ванга кани на среща самия Борис Елцин  – първият президент на Руската федерация. Вместо него отива Сергей Медведев, прессекретар и дясна ръка на Елцин. Медведев си носи малък магнетофон, за да запише разговора. След срещата обаче се оказва, че освен поздрава на Ванга, няма нищо друго записано.


Това обаче не е първият такъв случай. При снимките на първия филм за пророчицата се оказва, че на видео лентата няма нито един записан кадър.

-sponsored-


„За леля Ванга ще се говори тепърва и ще се пишат книги, докато има живи очевидци и хора, които са се срещали с нея. Всеки път, когато стане дума за Ванга, всеки път те ще си припомнят срещите си и ще се установява нещо, което не са разказали. Нормално е да се появи такъв филм след 23 години“, смята режисьорът Стоян Попов.

Виж и това