Момче върна загубен портфейл, оказа се на неговия идол

1124

Източник:
https://nova.bg

Постъпка за пример. Млад мъж върна портмоне с голяма сума пари и много документи. На пръв поглед обикновеният ден на Емил започва необикновено – намира портфейл на улицата. „Виждайки, че е пълен, разбрах по личната карта, че е не на кой да е“, каза Емил Загоров.

Оказва се на неговия идол от детството – цирковият артист Енчо Керязов. „Реших да видя за контакт, но понеже не намерих как да се свържа с него, чрез визитка или нещо в портфейла, писах във Facebook страницата и около час по-късно той ми звънна и така се срещнахме“, заяви Загоров.

Срещата се оказва изключително важна и за двамата. „Малкият ми син пътува в неделя за Германия. Утре трябваше да направим едно пълномощно с моята съпруга в София и съответно аз без лична карта нямаше как да направя това пълномощно и той да литне за Германия“, добави цирковият артист Енчо Керязов.

-sponsored-

Това не е първият път, в който Емил постъпва така, но чрез жеста си той разбива стереотипа. „Доказах, че този стереотип е абсолютно счупен и дано повече хора разчупват този стереотип“, завър.

А срещата завърши със селфи.Р

Виж и това