Момичето Барби – Как изглежда тя сега (СНИМКИ)

481

Живеем във времена, когато стереотипите за женската красота ни се налагат от Инстаграм, Фейсбук и другите социални медии. Жалко е, че много съвременни деца се опитват да подражават сляпо на своите измислени идоли, като за целта плащат със собственото си здраве.Какво означава перфектният външен вид? За героинята на днешния ни разказ той е свързан с голяма саможертва, болка и ежедневни лишения:

Навремето тази украинска красавица бе истински герой в социалните мрежи – 34-годишната жива Барби Валерия Лукянова имаше стряскаща прилика с любимата на всички малки момиченца кукла Барби.

Тя се превърна в живото въплъщение на любимата си кукла 

Валерия стана световно известна, след като премина през редица операции и козметични процедури с една единствената цел: да заприлича на кукла. Момичето следваше тежък режим на тренировки и се подлагаше на постоянни хирургически интервенции. Онези, които я познаваха преди, уверяват, че единственото нещо, което е останало естествено върху нея, е цветът на косата. 

-sponsored-

Момичето използва невероятно много количество грим, има „фиксирано“ лице и неестествено тънка талия. Всички са съгласни, че изглежда като пластмасова кукла. Заради изкуствения си външен вид моделът е силно критикуван. 

Днес Валерия е уморена от копиране вида на пластмасова кукла

Самата тя заяви пред медиите, че гримът й отнема часове, а диетата ѝ се състои главно от пюре от зеленчуци. Момичето прекарва часове във фитнеса, за да поддържа тялото си в добра форма. Това й е докарало физически и психологически срив. Сега обаче моделът започна да публикува снимки, където може да се похвали с много по-здравословен и естествен вид. 

Метафизик, медиум, писател, лектор, оперна певица – така се представя Валерия в акаунта си в Instagram. Тя насърчава девойките да се ориентират към здравословния начин на живот. Именно той е нещото, което ѝ позволява да запази фигурата си. От доста време Валерия е спряла с опитите си да прилича на Барби, което не може да се усмихва. 

Сега Валерия е научила испански, посветила се е на пеенето, популяризира културата и показва на света, че физическата красота не е всичко в живота.

Виж и това