Най-големият секс фестивал в Европа започва днес

3439

„Суингфийлдс“, наричан най-големият секс фестивал в Европа, се завръща във Великобритания тази седмица. Събитието, което се провежда от 2013 година насам, ще се състои между 4 и 7 юли, съобщава Daily Star.

Стотици любители на забавленията ще се съберат на тайно място, където ще празнуват с общността на суингърите. Билетите, които се разпродават много бързо, могат да бъдат закупени срещу 170 паунда за двойка.

На пръв поглед „Суингфийлдс“ изглежда като всеки друг фестивал. Гостите си купуват билети, за да могат да присъстват на събитието, чието точно местоположение ще бъде разкрито 48 часа по-рано.

-sponsored-

При пристигането си те ще минат през проверка на охраната и ще се настанят в палатка за три дни. Жива музика, барбекюта и тематични събития ще се погрижат за забавлението на гостите.

Основният фокус, обаче, е върху суингърския начин на живот.

Въпреки че организаторите на събитието твърдят, че това не е „секс фестивал“, там хората всъщност могат да правят секс и проявата е насочена само към суингъри.

В официалния уебсайт пише: „Това събитие първоначално е замислено да предложи безопасно и сигурно място за хора с такъв начин на живот. Това единствено по рода си събитие за възрастни се стреми да предложи място, където можете да се отпуснете и да се наслаждавате на подредена забавна програма, да слушате музика на живо с водещи диджеи, да участвате в забавни състезания или просто да запалите барбекюто и да се запознаете с хора“.

„Уикендът предлага по нещо за всеки, включително демонстрации и работилници, тематични вечери с костюми“, добавят от там. Посочва се, че сексът също е част от възможностите, но гостите се съветват да не си правят илюзии. „Това не е пазар на плът. Така че ако сте забавни, общителни и правите усилие да се срещате с хора, ще имате едно прекрасно изживяване. Трябва сами да направите усилието. Ако седите и чакате, нищо няма да стане“, предупреждават организаторите.

На „Суингфийлдс“ ще се предлагат консултации за групов секс, размяна на партньори и забавления без предпазни средства. Няма, обаче, да се предлагат секс услуги.

Миналата година „Суингфийлдс“ се проведе в Малверн, Глостършър. Локацията беше съобщена на гостите само 48 часа преди това, пише pochivka.blitz.bg. През 2017 година фестивалът беше отменен заради негативни материали в пресата и оплаквания на хората от селото заради шума.

Виж и това