15 признака, че връзката ви е стабилна

203

Не избягвате трудните разговори

Здравите и силни връзки си приличат по това, че освен сексуално привличане и страст, в тях има много други компоненти. Те дават силата и волята на партньорите да се справят с предизвикателствата на любовта, на времето, на трудностите и на колебанията в живота.

Измежду всички качества, които трябва да притежава една истински щастлива връзка, се открояват 15 солидни показателя, че връзката е по-твърда от камък и може да устои на всички трудности.

Ако сте щастливи и се радвате на безоблачно време с партньора си винаги, когато сте заедно или сте далече един от друг, значи и вашата връзка е непоклатима като камък. Ето ги и тях:

-sponsored-

1. Вие всъщност наистина се харесвате. Осъзнавате, че това, което има между вас, не е само на физическо ниво, а можете да бъдете и истински приятели.

2. Уважавате се. Между вас цари честност, приятелство, интимност, доверие.

3. Той/ тя е първият човек, на когото искате да се обадите, когато имате новина, без значение дали е добра или лоша.

4. Той/ тя не ви съди. Разбирането и способността да се поставяте на мястото на другия е силно застъпено във връзката ви и това ви позволява да не се упреквате взаимно, да се съдите и да се наранявате за дреболии.

5. Приятелите ви харесват партньора ви. Много е важно когато той или тя бъде добре приет от хората, които са важни за вас и с които прекарвате свободното си време.

6. Не се оплаквате от партньора си пред приятели. Ако имате поводи за оплакване, нямаше да издържите и все на някого щяхте да споделите болката си. Ако такава няма, радвайте се.Виж и това