Мъж хвърля пачки пари от покрива на блок

Публикувано преди  | обновено преди 19 дни    | Категория: Лайфстайл | 692 показвания

Бизнесменът Уонг Чинг Кит от Хонконг, известен с търговските си дейности с криптовалута, е бил арестуван от полицията след като разпръснал пари в най-бедната част на града, съобщава от телевизионният канал CGTN.


В оригиналното видео се вижда как младият мъж се приближава със скъпата си кола Lamborghini към една от сградите, излиза на улицата и пита минувачите дали вярват в това, че парите могат просто да паднат от небето. След това от покрива на сградата зад него започва истински "дъжд" от пари.


Полицията обвинява мъжа в нарушаване на обществения ред, заради което е заплашен да попадне в затвора за една година или да плати голяма глоба. Последствията обаче вероятно не са изплашили много 24-годишния бизнесмен, защото според очевидци, в този ден са били изсипани около 100 милиона хонконгски долара ($12,79 млн).


Полицията от своя страна съобщава за много по-скромна сума - около шест хиляди хонконгски долара ($767). Всъщност, толкова са успели да съберат като доказателство полицаите, пристигнали на на мястото, върху което се изсипал неочакван "дъжд" от пари.


Източник: https://www.dunavmost.com


Вашата реакция?

1
1
1
1
2
1
1
2
1
Следете ни във Facebook

Анкета

-