От мазата в Роман до шампион в Париж! - Радостин Цветанов

Публикувано преди  | обновено преди 4 месеца    | Категория: Спорт | 6,093 показвания

Image

22-годишният атлет от Роман отвя конкуренцията в категорията Classic physique при мъжете, което придава още по-голяма важност на тази победа.

Интересен факт е, че този успех идва при дебютното участие на Радостин Цветанов в състезание по културизъм.

“Чувството да бъдеш шампион на чужда сцена е неописуемо. Почувствах се наистина доволен от моя успех. Месеците лишения бяха нищо в сравнение с това да държа купата на Musclemania. Искам да благодаря специално на моя треньор Митко Бонев, който бе зад мен във всеки момент от моята подготовка. Той ми помогна не само с насоки в тренировките, а и с допълнителна мотивация, от която имах нужда”, заяви той.

В своя профил в социалните мрежи Радостин написа:

„ОТ МАЗАТА В РОМАН, ДО ШАМПИОН В ПАРИЖ!!!

Успяхме! Станах шампион в категорията си “КЛАСИК ФИЗИК - МЪЖЕ!“ (По принцип трябваше да съм джуниър (До 22г), но ме пуснаха с мъжете). Чувството е страхотно! Емоцията която изпитах не може да се сравни с нищо на света! С НИТО ЕДНА ПИЦА, С НИТО ЕДИН БЪРГЕР, ДОНЪТ ИЛИ КАКВОТО И ДА Е! Чувството да си шампион още преди да стъпиш на сцената ме накара да спечеля! А това чувство дойде благодарение на ВАС! На вашата подкрепа!

@mitko_bonev_ ти създаваш ШАМПИОНИ,БРАТЛЕ! Изключително много се радвам, че работя с човек като теб!! Благодаря ти за всичко!! Длъжник съм ти!

TEAM SAVAGES!“

Image
Image
Image

Вашата реакция?

1
1
0
0
0
0
0
0
0
Следете ни във Facebook

Анкета

-